Neobično putovanje: Obišao sve pabove u svom gradu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Neobično putovanje: Obišao sve pabove u svom gradu

Ben Barton iz Plimuta obišao je svih 179 pabova u svom gradu. Veliki podvig, za koji su mu trebale četiri godine, brzo se razvio u opsesiju, a Ben je uz pomoć lokalne opštine napravio detaljan spisak svih mesta koje bi trebalo da poseti.

Sada, godinama nakon što je posetio prvi pab, “Fortescue”, napokon je završio svoje putovanje nazdravivši u pabu “The George”.

Ben radi u osiguranju, a ovo “putovanje” dokumentovao je na svojoj Facebook stranici pab Exploring. Jedan od trenutaka koji najviše pamti bila je poseta najstarijem pabu u Plimutu, gde je pas gazdarice potrčao prema Benu, udario ga u međunožje i uspeo da mu skine pantalone.

“Nisam mislio da će mi to ‘putovanje’ postati takav izazov, ali preraslo je u to. Slučajno sam naleteo na pab pod nazivom ‘Waterloo’ i pomislio da je to jedan od onih za koje niko nije čuo, pa zašto ga ne bih posjetio”, rekao je Ben.

On je na ideju došao pre nekih 20-ak godina, kada je sa orđakom rspravljao o tome da li su posetili sve pabove u Plimutu.

“Dobio sam spisak od lokalne opštine i započeo svoju avanturu. Pronašao bih grupu pabova koji su blizu jedan drugom, i išao sam tamo nekoliko večeri za redom. Ne možete to svaki vikend zbog drugih obaveza”, objasnio je.

Bena je na ovom pab putovanju dočekao “lockdown”, pa mu je ostalo još 15 pabova koje mora da poseti. Čim su se oni ponovno otvorili, Ben se vratio svom “zadatku”.

B92

Danas objavljeno

Zašto su uhapšeni rimski lažni gladijatori i centurioni

Zeljka

Spazili najdužu životinju na svetu, 45 metara dugačkih opasnih pipaka fomiralo „zid smrti“

Zeljka

Objavljena lista najskupljih gradova za život, Njujork na prvom mjestu

Zeljka

Ostavite komentar