6. Januara 2022.

Neobični Samsung Flex S i Flex G prototipovi sklopivih uređaja prikazuju budućnost Fold i Flip preklopnih telefona

Big Portal

Ušuškan među silnim televizorima i kućnim aparatima, Samsung nam je omogućio da ukratko dobijemo uvid u sledeću generaciju fleksibilnih i savitljivih ekrana koji daju nagoveštaj kuda će se njegovi dizajnerski planovi dalje kretati.

samsung_10.jpg

Pored naočitih tri-sklopivih ekrana, od kojih smo ranije videli mnoge u Samsungovim patentima, sada postoje i oni za savitljive laptopove koje Samsung naziva Flex Note, kao i prototip kliznog ekrana.

Flex Note se razvija u OLED panel od 17,3 inča, a zatim se sklapa u nešto slično laptopu od 13 inča, a ako su CES 2022 sajam i njegovi ludi faktori oblika laptopa bilo koji pokazatelj, Samsung već planira maloprodajni uređaj zasnovan na prototipu, piše PhoneArena.

flex.jpg

Veliki broj različitih varijanti pokazuje da je Samsung Display, kompanija za proizvodnju ekrana, otišla veoma daleko u svojim planovima za promenu oblika panela, jer su oni išli od koncepata do patenata, i od prototipova do maloprodajnih uređaja kao što je Galaxy Z Fold 3 u rasponu od od samo nekoliko kratkih godina.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare