Nenadu Suziću predložen pritvor - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Nenadu Suziću predložen pritvor

Nenadu Suziću (69) iz Banjaluke predložen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina. Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja osumnjičenog lica N.S. (69) iz Banjaluke, stavio je prijedlog za određivanje mjere pritvora Okružnom sudu u Banjaluci. Iz…

Nenadu Suziću (69) iz Banjaluke predložen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina.

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja osumnjičenog lica N.S. (69) iz Banjaluke, stavio je prijedlog za određivanje mjere pritvora Okružnom sudu u Banjaluci.

Iz Okružnog javnog tužilaštva saopšteno je da je osumnjičeni pomenuto krivično djelo počinio na štetu trinaestogodišnjakinje.

„Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te iz razloga vanrednih okolnosti jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna“, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Zetra spremna za početak masovne imunizacije u Sarajevu

M.

Putin: Niko ne može sam

M.

Naučnik koji je povezao Astrazeneku i krvne ugruške novac dobijao od Fajzera

M.

Ostavite komentar