Nenad Okanović otkrio kako je dobio ulogu u seriji "Selo gori, a baba se češlja" - BIGportal.ba
Ex Yu

Nenad Okanović otkrio kako je dobio ulogu u seriji “Selo gori, a baba se češlja”

Uloga sina Dragana mu je obeležila karijeru

Pored toga što je u svakom novom repriznom emitovanju gledaocima iznova zanimljiva, serija “Selo gori, a baba se češlja” skriva niz činjenica koje su je posebnom učinile.

Naime, pored autentične priče, karakteristične za naše podneblje, njen kreator Radoš Bajić učinio je da serija iznedri i mnoge glumce koji danas uspešno grade karijeru.

Tako je jednom prilikom otkrio kako je angažovao Nenada Okanovića za ulogu Sina Dragana nakon što je mesecima tragao za mladim glumcem koji bi pred kamerom oživeo ovaj lik. Samo dve nedelje uoči početka snimanja, kada je izgubio svaku nadu da će naći pravog glumca kakvog je zamislio, u kancelarijama svoje produkcije, na jednom stolu u hrpi glumačkih portreta, na maloj fotografiji ugledao je nasmejano lice mladića sa izrazito krupnim očima. Odmah je znao da je on taj. Već sutradan je Nenad Okanović došao u “Kontrast studios” i ostalo je istorija.

Okanović je u seriji “Selo gori, a baba se češlja” napravio briljantnu ulogu, pa je danas jedan od traženijih glumaca kog gledamo u serijama “Branilac”, “Državni službenik”, “Bunar”, “Složna braća: nova generacija”…

Danas objavljeno

Evrovizija 2023: Srbija i Hrvatska u prvom polufinalu 9. maja

Zeljka

Bol o kojoj se ne govori

Vanja A

Aca Lukas izbacio novu pjesmu

Vanja A

Ostavite komentar