21. Oktobra 2022.

Nenad Krstić podnio ostavku u KSS

Big Portal

Do odlaska posle dve godine na toj funkciji je došlo usled privatnih obaveza Krstića.

“Želeo bih da se zahvalim svima u Savezu na ukazanom poverenju i izvanrednoj saradnji koju smo do sada imali. Ipak, usled privatnih obaveza koje mi sada već oduzimaju previše vremena, doneo sam odluku da se povučem sa mesta potpredsednika KSS i to mesto prepustim nekom drugom. Ovom prilikom bih poručio da je za mene pre svega bila čast da nakon karijere profesionalnog igrača služim našoj košarci kroz rad u KSS i na taj način ovoj igri vratim makar delić onoga što mi je u životu dala”, istakao je Krstić.

Nenad Krstić je funkcionersku karijeru u Košarkaškom savezu Srbije započeo u avgustu 2019. godine kada je izabran na funkciju direktora mlađih selekcija. Od decembra 2020. do danas, Krstić je obavljao funkciju potpredsednika KSS za mušku košarku.

Košarkaški savez Srbije se zahvalio Nenadu Krstiću na predanom radu u proteklom periodu i poželeo mu puno sreće i uspeha na svim životnim poljima. Do zakazivanja nove Skupštine KSS i izbora novog potredsednika, zaduženja koja je imao Nenad Krstić, obavljaće direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać.

Krstić je tokom igračke karijere osvojio dve medalje sa reprezentacijom – na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. godine je bio drugi, a na istom mestu je završio pet godina kasnije na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Na klupskom nivou je branio boje Partizana, Nju Džersija, Zenita, Oklahome, Bostona, CSKA iz Moskve i Efesa

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare