Nenad Cvijetić objavio spot za novu baladu - BIGportal.ba
Ex Yu

Nenad Cvijetić objavio spot za novu baladu

Dok cijeli svijet nosi maske, postoji jedno mjesto gdje su one uvijek bile i uvijek će biti zabranjene – a to je ljubav – počinje priču o svojoj novoj baladi Nenad Cvijetić, talentovani pop pjevač, koji je već deceniju unazad sinonim za dobar noćni provod i najbolje žurke u Beogradu.

Zbog njegove jake energije, harizme, snažnog vokala i odlične atmosfere koju pravi, za Cvijetićeve žive nastupe u najpopularnijim beogradskim klubovima uvek se traži karta više, i publika ga se zaželela tokom perioda pandemije.

Pevač je pauzu od klupskih nastupa iskoristio da se prihvati novog izazova – okupljanja tima muzičkih stručnjaka i snimanja albuma, čije se objavljivanje planira do kraja ove godine. Nenad je odlučio da post-korona period simbolično započne objavljivanjem jedne od najemotivnijih numera sa tog albuma, pod nazivom “Maske”, za koju je snimio i video spot.

– Reč je, naravno, o metafori koja se odnosi na emotivno razotkrivanje i iskazivanje ljubavi, jer balada Maske govori o nesrećnoj zaljubljenosti muškarca u ženu koja ne skida masku hladnokrvnosti – kaže Nenad Cvijetić.

Poslušajte pesmu “Maske” i pogledajte spot na linku:

Pesma i spot nastali su u Skymusic Entertainment produkciji, muziku je komponovao Mlađan Dinkić, autor teksta je Saša Milošević Mare, dok je aranžman uradio Bojan Vasić. Ova autorska ekipa potpisuje brojne hitove na domaćoj muzičkoj sceni, koji broje više stotina miliona pregleda na Jutjubu, pa Cvijetić ne sumnja da će i balada “Maske” postati veliki regionalni hit.

Publika je već imala priliku da se uveri u Cvijetićeve vokalne sposobnosti početkom godine, kada je objavio prvi hit sing Verna i neverna, koji potpisuju isti autori, i koji je za kratko vreme dostigao više od tri miliona pregleda na Jutjubu.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Mate Rimac sa suprugom na svadbu stigao u žutoj Neveri

V.R.

Ekskluzivne fotografije: Ovako su Ana i Bastijan proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji

V.R.

Svetlana Bojković i Marijana Mićić na pauzi snimanja

V.R.

Ostavite komentar