“NEMAM DOVOLJNO STRPLJENJA” Ove slavne žene nikada nisu željele da postanu majke - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“NEMAM DOVOLJNO STRPLJENJA” Ove slavne žene nikada nisu željele da postanu majke

Iako su veoma uspješne na poslovnom planu, ostavrile su karijere na kojima im mnogi mogu samo pozavidjeti, one nikada nisu poželjele da se ostvare kao majke.

Američka voditeljka Opra Vinfri, dostigla je veliku slavu, a djecu nikada nije željela da ima.

– Ne vjerujem da bih bila dobra majka. Nemam dovoljno strpljenja i uvijek moram da razgovaram o problemima, a to je s malom djecom jako teško. Oduvijek sam znala da nisam za djecu i da ih neću imati – rekla je voditeljka jednom prilikom za Dejli Mejl.Njeno mišljenje deli i Dženifer Aniston.

– Moje ideje o srećnom životu i ispunjenom životu različite su od želja drugih ljudi. Niko nema pravo da osuđuje tuđe izbore jer niko ne može znati što se dešava iza četiri zida vašeg dom. To je za mene vrlo osjetljiva tema – rekla je jednom prilikom glumica.

Voditeljka Elen Deženeris i glumica Porša de Rosi su u braku od 2008. godine i još nemaju djecu.

– Kad si u srednjim 30-ima, pomalo počneš da osjećaš određeni pritisak i razmišljaš: “Hoću li zaista imati djecu samo da ne propustim nešto u čemu drugi očigledno uživaju?’ Nikad nisam osjećala da je moj odgovor na ovo pitanje potvrdan i to je glavni razlog zašto se nisam odlučila za djecu. Njih stvarno morate da želite, a ni Elen ni ja ne osjećamo potrebu za djecom. Same smo sebi dovoljne – rekla je De Rosi.

Rene Zelveger glumica rekla je da je “u životu već dovoljno srećna i zadovoljna”, a za to joj ne trebaju djeca, prenosi Blic.

Danas objavljeno

Dadilje slavnih osoba nemaju normalan život

Vanja A

Prisjeo mu dobitak na lutriji: Svaki dan mu dolaze kući i traže novac

Vanja A

BL Chilli Queen oduvala mušku konkurenciju na “Šurijadi”

Vanja A

Ostavite komentar