Nema reda ni za “Fajzera”: Bez gužve na vakcinalnom punktu u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Nema reda ni za “Fajzera”: Bez gužve na vakcinalnom punktu u Banjaluci

Na vakcinalnom punktu u naselju Petrićevac ovog popodneva nema gužve, mada su mnogi to očekivali, obzirom da je sugrađanima na raspolaganju “Fajzer” vakcina.

Kako je rečeno za Srpskainfo, manja gužva bila je oko podneva, jer su došli oni koji su željeli da što prije dođu na red kada se počne sa vakcinacijom.

– Starija komšinica me zamolila da je odvedem na vakcinaciju. Otišla sam da vidim koliki je red i iznenadila sam se kad sam vidjela da nema nikoga. Prvo sam pomislila da su možda potrošene sve doze, ali su mi rekli da jednostavno nije gužva. Dali su mi i broj, kada se vratim da ne čekam, ako eventualno bude ljudi – kaže Mara D. za Srpskainfo.

Oni koji žele da prime prvu dozu Fajzera vakcine, to mogu da urade u narednih nekoliko sati, odnosno do 19 časova.

Podsjećamo, “Dom Zdravlja” juče i danas organizuje “Otvorena vrata” na punktu za vakcinaciju u objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac, a zainteresovani mogu da prime prvu dozu “Fajzer” vakcine i to do 19 časova.

Napomenuli su da je prema Planu vakcinacije za navedene datume predviđeno po 270 prvih doza vakcine “Fajzer”.

Za sutra su planirana “Otvorena vrata” za prvu dozu “Sinofarm” vakcine u vremenu od 12.30 do 19 časova, a 13. novembra “Otvorena vrata” za prvu dozu “Sputnjik” i “Astra Zeneka” vakcina u periodu od 09.30 do 15 časova.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Vlada Srpske: Biće predložen novi zakon o nepokretnoj imovini

Vanja A

Šolc: Ne možemo slati tenkove Kijevu

Vanja A

Jasno upozorenje: Spremni na nuklerni sukob?

Vanja A

Ostavite komentar