Nema pristup Tinderu, jer je previše lijepa - a ni fotografije na kojima je obučena - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nema pristup Tinderu, jer je previše lijepa – a ni fotografije na kojima je obučena

OnlyFans model Alav Haf (24) tvrdi da su joj sledeće aplikacije – Tinder, Bumble, Hinge, blokirale pristup ličnom profilu, jer je, kaže ona, previše lepa za njihove standarde.

https://www.instagram.com/p/CU23-K2tRJq/?utm_source=ig_web_copy_link

Kako kaže, te tri aplikacije stalno joj blokiraju pristup, jer ljudi neprestano prijavljuju njen profil kao lažan. Osim što je atraktivna, Haf je i studentkinja prava koja zarađuje 44.000 funti godišnje preko OnlyFansa.

Nakon što je Netfliks objavio dokumentarac “The Tinder Swindler”, Haf tvrdi da se Tinder prema njoj odnosi gore nego prema sad već slavnom varalici Simonu.

https://www.instagram.com/p/CUYJ_TENL1t/?utm_source=ig_web_copy_link

“Mislim da je stvarno smešno to što je on, nakon svih kriminalnih radnji, mogao slobodno da koristi tinder, a meni se zabranjuje pristup. Ja samo želim da upoznam nekog”, rekla je za “Daily Mail”.

Dodala je da joj je pristup Tinderu zabranjen u septembru 2020., a potom i u decembru 2021., nakon što je ponovo došla do svog profila. Bumble joj je zabranio pristup 2020., a Hinge u martu 2021.

“Imala sam problema s nekoliko fotografija, pa sam ih zamenila i postavila nove. Ne objavljujem ništa što bi moglo da uvredi ljude, međutim, teško mi je da nađem fotografije na kojima sam obučena, jer sam na 90 odsto fotki u donjem vešu i kupaćim kostimima zbog svog posla”, rekla je.

Danas objavljeno

Dvejn Džonson „pazario“ sve čokoladice u prodavnici zbog greške iz mladosti

Zeljka

Zašto su uhapšeni rimski lažni gladijatori i centurioni

Zeljka

Spazili najdužu životinju na svetu, 45 metara dugačkih opasnih pipaka fomiralo „zid smrti“

Zeljka

Ostavite komentar