14. Februara 2022.

Nema pristup Tinderu, jer je previše lijepa – a ni fotografije na kojima je obučena

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CU23-K2tRJq/?utm_source=ig_web_copy_link

Kako kaže, te tri aplikacije stalno joj blokiraju pristup, jer ljudi neprestano prijavljuju njen profil kao lažan. Osim što je atraktivna, Haf je i studentkinja prava koja zarađuje 44.000 funti godišnje preko OnlyFansa.

Nakon što je Netfliks objavio dokumentarac “The Tinder Swindler”, Haf tvrdi da se Tinder prema njoj odnosi gore nego prema sad već slavnom varalici Simonu.

https://www.instagram.com/p/CUYJ_TENL1t/?utm_source=ig_web_copy_link

“Mislim da je stvarno smešno to što je on, nakon svih kriminalnih radnji, mogao slobodno da koristi tinder, a meni se zabranjuje pristup. Ja samo želim da upoznam nekog”, rekla je za “Daily Mail”.

Dodala je da joj je pristup Tinderu zabranjen u septembru 2020., a potom i u decembru 2021., nakon što je ponovo došla do svog profila. Bumble joj je zabranio pristup 2020., a Hinge u martu 2021.

“Imala sam problema s nekoliko fotografija, pa sam ih zamenila i postavila nove. Ne objavljujem ništa što bi moglo da uvredi ljude, međutim, teško mi je da nađem fotografije na kojima sam obučena, jer sam na 90 odsto fotki u donjem vešu i kupaćim kostimima zbog svog posla”, rekla je.

https://www.instagram.com/p/BpFlpKzglxw/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare