Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” daruje vozače - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” daruje vozače

Kao odgovor na brojne pozitivne reakcije korisnika na društvenim mrežama na fotografiju bilborda nastalu u okolini Dervente, Banjalučka pivara sa svojim vodećim brendom, Nektarom, pokreće društveno odgovornu aktivnost kojom ističe značaj odgovornog ponašanja u saobraćaju i podsjeća sve na važnost korištenja odgovarajućih pneumatika u zimskom periodu.

Nektar i Banjalučka pivara omogućiće besplatnu uslugu zamjene ljetnih za zimske pneumatike u Auto centru “Merkur”za prvih dvadeset vozača koji se jave na BIG radio do 31 decembra do 15.00 časova, i time ih obraduju ovim simboličnim gestom i upotpune prazničnu atmosferu. 

Podsjećamo, kreativni tim Banjalučke pivare je za kraj godine pripremio zanimljivu i duhovitu Nektarovu kampanju uz simpatičan slogan “Klizi kao ljetna guma”, a sve u namjeri da potrošače zapljusne optimizmom u ovom prazničnom periodu. To je rezultiralo vrtoglavim rastom broja onih koji su ovu poruku dijelili putem Facebooka, Instagrama, Twittera i ostalih društvenih mreža, ne samo u BiH, nego i šire. U narednoj godini Banjalučka pivara sa svojim brendom Nektar priprema nova iznenađenja za ljubitelje ovog svijetlog piva.

Danas objavljeno

Počeo je januarski Addiko Red Week:Poklon iznos prve rate uz ugovaranje gotovinskog kredita do 50.000 KM

Vanja A

U Novoj godini Nestro Vam poklanja novog Golfa!

Vanja A

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

Zeljka

Ostavite komentar