Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

Kao odgovor na brojne pozitivne reakcije korisnika na društvenim mrežama na fotografiju bilborda nastalu u okolini Dervente, Banjalučka pivara sa svojim vodećim brendom, Nektarom, je pokrenula društveno odgovornu aktivnost kojom ističe značaj odgovornog ponašanja u saobraćaju i podsjeća sve na važnost korištenja odgovarajućih pneumatika u zimskom periodu.

Nektar i Banjalučka pivara omogućili su besplatnu uslugu zamjene ljetnih za zimske pneumatike za prvih dvadeset vozača koji su se 30. i 31. decembra, u periodu od 8.00 do 15.00 časova, javili u Auto centar “Merkur”, i time ih obradovali ovim simboličnim gestom i upotpunili im prazničnu atmosferu. 

 “Drago nam je što su naši potrošači opet prepoznali i odlično odreagovali na ideju koja stoji iza naše marketinške kampanje. Inspirisani Nektarovim sloganom “Klizi kao ljetna guma”, Banjalučka pivara je pored usluge zamjene ljetnih pneumatika, vozače simbolično nagradila i paketom Nektar piva uz njihovo obećanje da će Nektar konzumirati odgovorno, kada ne voze. Nadamo se da smo ovom aktivnošću pokrenuli lanac dobre energije koja će inspirisati i druge”, izjavila je ovom prilikom Milka Stanivuković, PR menadžerka Banjalučke pivare.

Podsjećamo, kreativni tim Banjalučke pivare je za kraj godine pripremio zanimljivu i duhovitu Nektarovu kampanju uz simpatičan slogan “Klizi kao ljetna guma”, a sve u namjeri da potrošače zapljusne optimizmom u ovom prazničnom periodu. To je rezultiralo vrtoglavim rastom broja onih koji su ovu poruku dijelili putem Facebooka, Instagrama, Twittera i ostalih društvenih mreža, ne samo u BiH, nego i šire. Iz Banjalučke pivare su poručili da Nektar treba da klizi kao letnja guma, ali zbog sigurnosti naših potrošača, gume na autu moraju da budu zimske!

Danas objavljeno

Počeo je januarski Addiko Red Week:Poklon iznos prve rate uz ugovaranje gotovinskog kredita do 50.000 KM

Vanja A

U Novoj godini Nestro Vam poklanja novog Golfa!

Vanja A

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” daruje vozače

Zeljka

Ostavite komentar