3. Januara 2022.

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

Big Portal

Nektar i Banjalučka pivara omogućili su besplatnu uslugu zamjene ljetnih za zimske pneumatike za prvih dvadeset vozača koji su se 30. i 31. decembra, u periodu od 8.00 do 15.00 časova, javili u Auto centar “Merkur”, i time ih obradovali ovim simboličnim gestom i upotpunili im prazničnu atmosferu. 

 “Drago nam je što su naši potrošači opet prepoznali i odlično odreagovali na ideju koja stoji iza naše marketinške kampanje. Inspirisani Nektarovim sloganom “Klizi kao ljetna guma”, Banjalučka pivara je pored usluge zamjene ljetnih pneumatika, vozače simbolično nagradila i paketom Nektar piva uz njihovo obećanje da će Nektar konzumirati odgovorno, kada ne voze. Nadamo se da smo ovom aktivnošću pokrenuli lanac dobre energije koja će inspirisati i druge”, izjavila je ovom prilikom Milka Stanivuković, PR menadžerka Banjalučke pivare.

Podsjećamo, kreativni tim Banjalučke pivare je za kraj godine pripremio zanimljivu i duhovitu Nektarovu kampanju uz simpatičan slogan “Klizi kao ljetna guma”, a sve u namjeri da potrošače zapljusne optimizmom u ovom prazničnom periodu. To je rezultiralo vrtoglavim rastom broja onih koji su ovu poruku dijelili putem Facebooka, Instagrama, Twittera i ostalih društvenih mreža, ne samo u BiH, nego i šire. Iz Banjalučke pivare su poručili da Nektar treba da klizi kao letnja guma, ali zbog sigurnosti naših potrošača, gume na autu moraju da budu zimske!

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare