Nekoliko mjeseci nakon šokantne smrti roditelja, glumica otkrila da se bori s teškom dijagnozom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nekoliko mjeseci nakon šokantne smrti roditelja, glumica otkrila da se bori s teškom dijagnozom

Nakon šokantne smrti roditelja glumice Alicije Witt (46) koji su se smrznuli u svom domu, glumica je ponovno podijelila tužne detalje iz privatnog života.

Naime, tačno u vrijeme kada je saznala da su njeni roditelji preminuli, počela je s borbom za svoje zdravlje. Witt je dijagnosticiran rak dojke i u vrijeme kada je ostala bez roditelja počela je ići na hemoterapiju.

-Prije samo dva mjeseca završila sam posljednju rundu hemoterapije, prije mastektomije, napisala je glumica uz fotografije iz bolnice i podijelila fotografije, te se zahvalila doktorima.

Podsjetimo, Alicia, poznata po ulozi u filmu ”Dune” i seriji ”Orange is the New Black” u januaru je u podužoj, emotivnoj objavi objasnila je da joj nije bilo dopušteno ući u dom svojih roditelja više od 10 godina i da joj nikada nisu dopustili da nešto popravi ili plati nekome da im dođe u kuću popraviti.

-Još uvijek nemam osjećaj da je ovo stvarno. Prošlo je mjesec dana otkad sam se preplašila jer mi se nisu javljali i zvala sam i molila da ih netko obiđe. Čekala sam s telefonom u ruci i molila se da idući poziv dođe od njih i da će biti ljutiti što sam nekoga drugoga uključila u porodičnu situaciju. Čim sam čula glas detektiva s druge strane, znala sam da su otišli, napisala je glumica i zahvalila svima koji su joj omogućili da roditelje pokopa u potpunoj privatnosti.

Glumica je napisala i kako se bori s osjećajem da nije učinila dovoljno za njih, da misli da je možda trebala uključiti sud kako bi ih kontrolirala, no dodaje i da je uvjerena da bi ih to uništilo jer su bili jako britki, sposobni i neovisni.

Izvor: Vecernji.hr

(E.M.)

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar