Nekadašnja Hurem juri Holivud i sarađuje sa Bred Pitom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nekadašnja Hurem juri Holivud i sarađuje sa Bred Pitom

Popularna turska glumica Merjem Uzerli, koju je proslavila uloga sultanije Hurem u “Sulejmanu Veličanstvenom” i dalje ne prestaje intrigirati javnost. Atraktivna glumica njemačkog porijekla tada se povukla iz javnosti te u Berlinu uživa s petogodišnjom kćeri Larom.

Iako će ulogu Hurem teško ikada nadmašiti, Merjem se u nedavnom intervjuu osvrnula na svoju karijeru, koju želi nastaviti u Holivudu. Upravo zato, postoji i poveznica s jednim od najpoznatijih glumaca Bredom Pitom, pišu turski tabloidi.

Iako je nedavno otkrila da bi ulogu prihvatila i za sladoled, odbila je glavnu ulogu za novu tursku sapunicu “Razdvojeni”.

“Ne padam na velike cifre. Uzalud dobra plata ako ne vjerujem u projekat”, nedavno je izjavila, što ovaj potez izgleda i potvrđuje. Zadnjih mjeseci pokušava se nametnuti holivudskim producentima i glumcima američke A-liste, među kojima je Dženifer Lopez. Postala je i dio društveno-odgovornog projekta koji promoviše ženska prava, a među članovima je najistaknutiji Bred Pit.

Iako će ga možda i češće sretati, Merjem je priznala kako nije toliko oduševljena njime kao osobom. Turski tabloidi pišu kako mu zamjera prljavu bitku s bivšom suprugom i glumicom Anđelinom Džoli za skrbništvo nad djecom. Navode i da je rekla kako bi dobro razmislila prije nego što bi s njim stala pred kameru. Od Breda, koji se nije libio iznositi prljavi veš iz braka s Angelinom, puno draži su joj džentlmeni.

Podsjećamo, 36-godišnjakinja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni”, a javnost se posebno zainteresovala za njen život kada je objavljeno da glumica odlazi iz serije zbog problema s depresijom.

Nezavisne

Danas objavljeno

Kreativni direktor „Balensijage“ se izvinjava zbog neprikladne kampanje sa decom

Vanja A

Najbolji bivši na svijetu

Vanja A

Samo jedan posto ljudi za deset sekundi može vidjeti riječ na fotografiji, jeste li među njima

V.R.

Ostavite komentar