Nekada zgodna folkerka se posvetila životu na planini - BIGportal.ba
Ex Yu

Nekada zgodna folkerka se posvetila životu na planini

Čim je kročila na scenu svojim atraktivnim izgledom i prepoznatljivim plesom privukla je veliu pažnju, a sada se gotovo potpuno povukla iz javnosti. Naime, Olja Karleuša iza sebe ima hitove koji se i danas slušaju. Ona se ludi zaljubila u Predraga, a odlučili su da se vjenčaju 2017. godine, poslije…

Čim je kročila na scenu svojim atraktivnim izgledom i prepoznatljivim plesom privukla je veliu pažnju, a sada se gotovo potpuno povukla iz javnosti.

Naime, Olja Karleuša iza sebe ima hitove koji se i danas slušaju. Ona se ludi zaljubila u Predraga, a odlučili su da se vjenčaju 2017. godine, poslije 13 godina zajedničkog života. Vjenčanje je bilo tajno, u opštini Vračar, a sudbonosno “da” izgovorili su u Hramu Svetog Save.

Par se sa sinom Pavlom preselio velelepno zdanje na Avali, a čini se da je Olji pjevanje na drugom mjestu.

https://www.instagram.com/p/B7WV6gZJbSL/?utm_source=ig_embed

Sudeći po njenom nalogu na društvenoj mreži Instagram, pjevačica nastupa, ali nove pjesme ne objavljuje, pa se mnogi pitaju da li će se i kada vratiti na svoje mjesto na estradi. Jedno vrijeme se spekulisalo i da se povukla zato što se ugojila.

Do tada, ona putuje na razne destinacije, a posljednje fotografije koje je objavila pokazuju da uživa u zimskim aktivnostima.

Danas objavljeno

Viki otvoreno o Ceci, Tašketu i kako je pobjegla od roditelja!

Vanja A

Stoja u totalno opuštenom izdanju!

Vanja A

Stiže prinova u porodicu Šaulić!

Vanja A

Ostavite komentar