Ex Yu

Nekada zgodna folkerka se posvetila životu na planini

Čim je kročila na scenu svojim atraktivnim izgledom i prepoznatljivim plesom privukla je veliu pažnju, a sada se gotovo potpuno povukla iz javnosti. Naime, Olja Karleuša iza sebe ima hitove koji se i danas slušaju. Ona se ludi zaljubila u Predraga, a odlučili su da se vjenčaju 2017. godine, poslije…

Čim je kročila na scenu svojim atraktivnim izgledom i prepoznatljivim plesom privukla je veliu pažnju, a sada se gotovo potpuno povukla iz javnosti.

Naime, Olja Karleuša iza sebe ima hitove koji se i danas slušaju. Ona se ludi zaljubila u Predraga, a odlučili su da se vjenčaju 2017. godine, poslije 13 godina zajedničkog života. Vjenčanje je bilo tajno, u opštini Vračar, a sudbonosno “da” izgovorili su u Hramu Svetog Save.

Par se sa sinom Pavlom preselio velelepno zdanje na Avali, a čini se da je Olji pjevanje na drugom mjestu.

View this post on Instagram

A šta može zima meni!!!🌫🌫🌫

A post shared by Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial) on

Sudeći po njenom nalogu na društvenoj mreži Instagram, pjevačica nastupa, ali nove pjesme ne objavljuje, pa se mnogi pitaju da li će se i kada vratiti na svoje mjesto na estradi. Jedno vrijeme se spekulisalo i da se povukla zato što se ugojila.

View this post on Instagram

Paki i Oki.

A post shared by Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial) on

Do tada, ona putuje na razne destinacije, a posljednje fotografije koje je objavila pokazuju da uživa u zimskim aktivnostima.

Slične objave

Glumica bi uradila ovu HIT stvar kada bi imala problem sa Vujadinom!

V.R.

Inspirisana romanom: Ilda Šaulić se usudila da prvi put u životu uradi ovo

V.R.

MC Stojan priznao da mu je djevojka razbila arkadu

J K

Ostavite komentar