4. Marta 2022.

Nekada praznina, danas ponos jer je Ukrajinka – oglasila se Mila Kunis

Big Portal

“Dok svedočimo hrabrosti Ukrajinaca, svedočimo i nezamislivom teretu onih koji su odlučili da odu na sigurno. Ovo prikupljanje sredstava biće pomoć izbeglicama”, poručio je par uz video koji su objavili na Instagramu. Ešton i Mila odlučili su da doniraju 30 miliona dolara.

https://twitter.com/aplusk/status/1499530816384159755

Ujedno, ovo je prvi put da se glumica oglasila nakon napada Rusije na njenu rodnu zemlju.

“Rođena sam u Ukrajini 1983. godine. U Ameriku sam došla 1991. i oduvek sam se smatrala Amerikankom. Ponosna sam. Zahvalna sam na svemu što je ova zemlja učinila za mene i moju porodicu. Ali sada ne mogu biti ponosnija što sam Ukrajinka”, poručila je Mila u videu.

“Ovo što se događa u Ukrajini je poražavajuće. Na ovom svetu nema mesta za ovakvu vrstu nepravednog napada na čovečanstvo”, dodala je glumica.

“Ukrajinci su jak i hrabar narod, ali to što ste jaki i hrabri ne znači da niste vredni podrške. Moramo podržati narod Ukrajine”, zaključila je glumica.

Podsetimo, Mila je pre nekoliko godina izjavila da je ostala nezadovoljna putovanjem u ukrajinski grad Černovci, u kom je provela detinjstvo. Glumica je, kako kaže, pokušala da “oseti” mesto gde se rodila, ali u tome nije uspela.

“Kada smo sleteli, Ešton je pitao: ‘Šta osećaš?’, a ja sam odgovorila: ‘Ništa, prazninu'”, priznala je Kunisova.

https://twitter.com/MilaKunisv/status/1487167134224551940

Ešton je dodao kako nikada nije bio ponosniji što je u braku s Ukrajinkom. Saglasan je sa suprugom kako je izuzetno važno pomoći Ukrajincima.

Inače, Kučer se i ranije javljao na društvenim mrežama i iskazao podršku Ukrajini, a nedavno je na Tviteru imao poruku za Ruse.

“Ako poznajete nekoga iz Rusije, nazovite ih i recite im da ih njihovi mediji lažu. Ukrajinci ne žele da ratuju, samo ne žele Putinovu vladu i ne žele da budu okupirani”, napisao je glumac.

https://twitter.com/aplusk/status/1498465705229885440

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare