Nekada je osvajala filmovima, sada se upropastila botoksom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nekada je osvajala filmovima, sada se upropastila botoksom

Glumica Meg Rajan (59) u posljednje vrijeme vrlo retko se pojavljuje u javnosti, ali nije odbila poziv na gala večeru koja se nedavno održala u Los Anđelesu. Na crvenom tepihu se pojavila u decentnoj haljini s cvjetnim uzorkom, no njeno lice bilo je ono o čemu su svi pričali.

Meg je 90-ih godina bila jedna od najpopularnijih glumica i omiljena “slatkica” s velikih ekrana, a svetsku slavu su joj osigurale brojne romantične komedije u kojima se pojavila. Slavna glumica je u jednom trenutku upoznala čari estetske hirurgije pa je na pragu šezdesete godine skoro neprepoznatljiva.

Njeno izbotoksirano lice koštalo ju je i sve ređeg angažmana u Holivudu, no čini se kako je to nije sprečilo u da sve češće ide pod nož. Ruže joj nisu cvetale ni u privatnom životu.

Foto:Profimedia

Od glumca Denisa Kvejda razvela se 2001. godine, a zajedno su bili od 1991. i imaju sina Džeka. Godinu dana kasnije, kada je njen razvod završen, potvrdila je vezu s kolegom Raselom Krouom kog je upoznala na setu filma 2000. godine, dok je još bila u braku. Iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s njim i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihovog razvoda bila Kvejdova nevera. Meg i Rasel nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam meseci veze.

Nakon ljubavnih prodoloma Rajan je usvojila žerku Dejzi koju ne pokazuje puno u javnosti, a par godina nakon toga je započela vezu sa muzičarem Džonom Melenkampom koji je zbog nje napustio suprugu. Par je 2017. godine objavio veridbu, a šuškalo se i da su se venčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula veridbu s njim i o njenom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

Meg Rajan danas živi u Los Anđelesu, ali se, što više može, krije od medija.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar