Nekad jela hljeb i mast, a sada zarađuje MILION EVRA! - BIGportal.ba
Ex Yu

Nekad jela hljeb i mast, a sada zarađuje MILION EVRA!

Dara Bubamara otkrila je za “Informer Hit” da u mladosti nije mogla ni da pretpostavi da će steći ovoliku popularnost i da će imati mnogo novca.

Pevačica je objasnila da joj ništa u životu nije pruženo na tacni i da pamti scene iz detinjstva kada se dešavalo da u kući nekad moraju da jedu samo hleb i mast, kao i da je znala da je rođena za scenu.

Upela sam, jer sam morala da se borim. Ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi govorio da ne može, jer nema platu. Današnja deca su potpuno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora sam nekad išla i kući da jedem, jer nisu imali da mi daju za džeparac. Zahvalna sam roditeljima na svemu što su učinili za mene, zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga”, započela je priču Dara.

Ona se zadržala na priči o svom detinjstvu, pa je otkrila i da je često pevala svom društvu i učiteljicama koje su je podržavale.

Prisetila se i jednog muzičkog takmičenja na kojem je nastupila u kostimu bubamare, ne sluteći da će je cela nacija tako zvati.

Brzo je počela da nastupa, što se njenom ocu nije dopalo, a kada je šef benda “Dara Bubamara” čuo da u Novom Sadu ima “jedna mala koja kida kako peva” ponudio joj je tri puta veći honorar da nastupa sa njima.

“Kad su mi saopštili kako se zove bend, rekla sam: ‘Ju, što vam je seljačko ime’. Danas Saša Popović ume da kaže da su dva najzvučnija imena na estradi Dara Bubamara i Lepa Brena”, rekla je.

“Sa 18 godina sam zaradila Punta, a ubrzo sam kupila i novog Mercedesa. Kada sam kupila stan rekla sam sebi: ‘To je to, ništa ti više ne treba’. Ali, estrada te tera da budeš bolji, jači. Tamo je večito neka borba. Borila sam se sa ljudima kojima nikad ništa loše nisam učinila”, otkrila je.

mondo.rs

Danas objavljeno

RADOVAN VUJOVIĆ PODRŽAO BIVŠU DEVOJKU MILENU: Ona je neustrašiva, znam na šta je sve sposobna – ovo je šokantno i potresno i bolno!

D

ODUVIJEK SI BILA BORAC: Miloš Biković podržao koleginicu Milenu Radulović

D

OGLASILA SE I BRANKA KATIĆ: Nije čas prošao da mi Mika nije govorio da sam glupa i slao me na umivanje

D

Ostavite komentar