Nekad i sad: Kijanu Rivs, Džordž Kluni, Dženifer Aniston... - Koliko su se promijenili? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nekad i sad: Kijanu Rivs, Džordž Kluni, Dženifer Aniston… – Koliko su se promijenili?

Holandski umetnik pokrenuo zanimljiv projekat. Ako ste se pitali kako su vaši omiljene poznate ličnosti izgledale ranije, sada na jednom profilu možete da sa nekoliko klikova putujete kroz vreme i vidite poređenje “Nekad i sad”.

Profil Arda Gelinka na Instagramu predstavlja skup fotografija, u kom ovaj umetnik Fotošopom spaja stare i nove slike poznatih, pokazujući koliko su se promenili.

U fotografijama zvezde raznih industrija stoje zagrljeni sa svojim “verzijama” na početku karijere ili u školskom uzrastu, a ponegde”poziraju” sa likom iz filmova koji su lansirali njihove karijere.

Dok su neke promene su neverovatne, na licima pojedinih poznatih ličnosti nećete primetiti kako je vreme uticalo na njih, kao što je to slučaj kod glumice Dženifer Aniston, poznatoj po svojoj legendarnoj ulozi Rejčel iz popularne serije “Prijatelji”. Ona kao da nije ostarila u proteklih 20 godina.

Glumac Silverster Stalone na ovoj fotografiji tumači dve verzije svog poznatog lika Rokija, između kojih je prošlo čak 44 godine!

Pre nego što se oženio sa advokaticom za ljudska prava, Džordž Kluni je bio najpoželjniji neženja, a sudeći po ovoj fotografiji, ta titula nas uopšte ne iznenađuje.

https://www.instagram.com/p/B3C7BUyoxRw/?utm_source=ig_embed

Iako je sada njen nastup sa pevačicom Šakirom na polufinalu Supeboula na udaru kritičara, 50-godišnja Dženifer Lopez pokazuje da joj vreme ne može ništa. A verovatno ni ti kritičari.

Kijanu Rivs nije samo poznat po svojim glumačkim sposobnostima, već i po reputaciji da ne stari. Toliko slabo pokazuje znakove starenja, da se na internetu uveliko šale da je on zapravo besmrtni vampir i da je star više od pet vekova.

https://www.instagram.com/p/B1zMOnxIo_5/?utm_source=ig_embed

Voditeljka Opra Vinfri takođe ne pokazuje znake starenja, a na fotografiji možemo da vidimo kako je oduvek pratila trendove kad su u pitanju frizure.

Danas objavljeno

Sedmomjesečni sin Kajli Džener još uvijek nema ime

Vanja A

Naučnici otkrili da psi mogu otkriti kada smo pod stresom

Vanja A

Peni iz “Teorija velikog praska”

Vanja A

Ostavite komentar