Nejt Dijaz se ipak bori za pojas! - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Nejt Dijaz se ipak bori za pojas!

Borba za BMF (Bad Motherfucker) pojas u UFC između Nejta Dijaza i Horhea Masvidala i definitivno će se održati 2. novembra u Medison Skver Gardenu.

Novembar će prelepo početi za sve ljubitelje borilačkih sportova, pošto će se dva “momka sa ulica” susresti u oktagonu – Nejt Dijaz i Horhe Masvidal.

Za ovu borbu, prvi čovek UFC, Dejna Vajt pripremio je poseban BMF pojas, pa će pobednik i zvanično biti “najlošiji” momak organizacije.

Sve je to bilo ugroženo kada je pre nekoliko dana nezavisna organizacija odradila doping test i rekla da je Nejt Dijaz bio pozitivan na neke nedozvoljene supstance, a poznato je da je Nejt vegan koji ne koristi ništa što “Majka priroda” nije proizvela.

Na svom “Tviter” profilu, Nejt je najavio da se povlači iz borbe sa Masvidalom uz poruku “Ja nisam na steroidima, vi ste na steroidima” uz čuveni vokabular kako on nije je**na varalica, o čemu smo i pisali.

Američka organizacija za doping kontrolu (USADA) obavila je svoja testiranja i rekla da je Nejt “čist” i da je dobio zeleno svetlo da se bori, a Dejna Vajt je poručio kako nije imao dileme oko ispravnosti Nejta Dijaza.

Danas objavljeno

Zvezda ispustila +14 i izgubila dramu u Francuskoj!

Vanja A

Jokić prvi favorit za MVP nagradu!

Vanja A

Mijatović: Novak je poštovao propise

Vanja A

Ostavite komentar