Nedović: Razočaran sam što sam saznao preko Tvitera - BIGportal.ba
Košarka Sport

Nedović: Razočaran sam što sam saznao preko Tvitera

Nemanja Nedović razočaran je odlukom selektora Srbije Aleksandra Đorđevića da ga ne uvrsti u širi spisak kandidata za Svetsko prvenstvo. Bek Emporio Armanija se našao na listi 14 igrača koje je Đorđević odstranio sa preliminarnog spiska, a među kojima su između ostalih Nikola Kalinić, Branko Lazić, Rade Zagorac, Nemanja Dangubić,…

Nemanja Nedović razočaran je odlukom selektora Srbije Aleksandra Đorđevića da ga ne uvrsti u širi spisak kandidata za Svetsko prvenstvo.

Bek Emporio Armanija se našao na listi 14 igrača koje je Đorđević odstranio sa preliminarnog spiska, a među kojima su između ostalih Nikola Kalinić, Branko Lazić, Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Vanja Marinković…

“Razočaran sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na Tviteru. Ali, šta je tu je”, oglasio se Nedović na Instagramu.

Naravno, Nedović je pružio veliku podršku svojim kolegama uoči Mundobasketa i poslao im poruku.

“Biću navijač broj 1 naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća. Napred Srbija. P. S. nedostajaćete mi da vas ‘derem’ sve u FIFA”, dodao je Nedović.

Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta, a Srbija je u Grupi D sa Angolom, FIlipinima i Italijom.

Danas objavljeno

Medvedev “zgazio” Španca i zakazao spektakl sa Đokovićem!

Vanja A

Još jedna dominantna predstava Srbije na Svjetskom prvenstvu

Vanja A

Đoković: Da ste odrastali u Srbiji, razumjeli biste

Vanja A

Ostavite komentar