Nedelja prođe: Jelena Tomašević, kad nema obaveza, uživa da bude samo mama i supruga - BIGportal.ba
Ex Yu

Nedelja prođe: Jelena Tomašević, kad nema obaveza, uživa da bude samo mama i supruga

Pjevačica Jelena Tomašević pjesmom spaja različite generacije: U životu se ništa ne podrazumijeva, a naročito se ne podrazumijeva da vas neko voli, pa sam zbog svega toga zahvalna Bogu što imam za koga da pjevam

JELENA je žena koje ima na koncertima, u muzičkim studijima, dečjim žirijima. Nije izmaštana kao njena imenjakinja iz literature. Bajkoviti su samo njena pesma i sjajni vokal.

Na čestitke povodom 8. marta, pevačica Jelena Tomašević nam odgovara:

– Osmi mart obično dočekujem na koncertima, a kada nisam na koncertu, onda sam sa porodicom. Pobornik sam toga da se ženama poklanjaju ljubav i pažnja svakog dana, ne samo 8. marta.

* Kojom našom pesmom biste ženama čestitali ovaj praznik?

– Savršena bi bila od Miroslava Ilića: “Smej se, smej, uvek se smej…”

* Kako uspevate da svojim pesmama spojite sve generacije?

– Mislim da je to spoj emocija, interpretacije, pesama i, možda, boje glasa. Često mi kažu da je moja publika na koncertima od sedam do 77, a za mene je to najveća nagrada. U životu se ništa ne podrazumeva, a naročito se ne podrazumeva da vas neko voli, pa sam zbog svega toga zahvalna Bogu što imam za koga da pevam.

* Vaša pesma “Suncokret” postala je veliki hit. Pripremate li nešto novo?

– Pesma “Suncokret” je našla put do srca publike, a i osećala sam to još onog trenutka kada mi je Aleksandra Milutinović prvi put pustila pesmu. Uskoro ću obradovati svoju publiku novom pesmom i jedva čekam. A 22. marta imaću koncert u “Big šoping centru” u Beogradu.

* Negujete i izvornu narodnu pesmu…

– Uvek na svojim koncertima uz posebne aranžmane posvetim deo izvornoj, odnosno narodnoj muzici, kao omaž mojim počecima u kragujevačkom KUD “Abrašević” i pevačkom ansamblu “Smilje”. Publika to oseti na poseban način i desi se neka čarolija.

* Šta očekujete od naših predstavnika na “Evrosongu”?

– Naše devojke su srpske Destiny’s Child, odlične pevačice, koje sjajno igraju i izgledaju, i verujem da će biti veliki favoriti na Evroviziji. Navijam za njih i želim im da pobede!

* Šta vam je još obeležilo proteklu nedelju mimo muzike?

– Kada nemam obaveza, uživam da budem samo mama i supruga. Tako je bilo ove nedelje, stigli smo i da putujemo, da se zabavljamo, ali i da obavljamo sve obaveze oko škole.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Bora Đorđević postao počasni građanin Čačka

Vanja A

Bajaga otkrio koja greška se krije u legendarnoj pjesmi “Tamara”

Vanja A

“Žao mi je, kasniš”

Vanja A

Ostavite komentar