24. Decembra 2021.

Neda Ukraden zavela Moku Slavnića?!

Big Portal

Ona je letos gostovala u jednoj emisiji na televiziji, gde je otkrila da je savršeni tip njenog muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovek. Nakon toga je usledio poziv koji se ne odbija, a koji ona nije očekivala. S druge strane žice bio je Moka, koji je u javnosti poznat kao beogradski šmeker i mangup koji je osvajao najlepše žene. Neda je bila oduševljena.

Doček u Budvi, Neda Ukraden
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ

Njihovo poznanstvo desilo se početkom juna. Odmah ga je pozvala na promociju njenog novog albuma. Slavnić je prihvatio poziv i došao da je ispoštuje i tu su sevnule prve varnice među njima. Zajedno su otpevali njen veliki hit “Zora je”, što je oduševilo prisutne. Još tada su krenule priče da među njima ima nešto više od prijateljstva, a viđeni su kako uživaju u beogradskim restoranima. Prema rečima našeg sagovornika, koji je dobro upućen u život proslavljenog sportiste, Slavnić četiri meseca ne živi sa suprugom, a i Neda je odavno slobodna žena. Međusobno se cene i poštuju, ali o svom odnosu ne žele da govore u javnosti.

Moka, Zoran Slavnić
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ KURIR

Ovim povodom najpre smo pozvali Slavnića, koji je ostao kavaljer i nije želeo da otkriva detalje njihovog odnosa.

Kada smo pozvali Nedu, ona se slatko nasmejala i poručila:

– Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem – rekla je Neda.

Neda Ukraden
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare