Ex Yu

Neda Ukraden: Ovo je zlo vrijeme iskušenja i tragedija

Zbog situacije sa koronavirusom mnogi su u samoizolaciji, a među njima i brojne javne ličnosti. Među njima je i pevačica Neda Ukraden, koja ne izlazi iz svog doma.

Iako je navikla na putovanja i druženja, kaže da shvata da su ovo mere koje su uvedene zbog zdravlja ljudi, pa ih poštuje.

–Jedanaesti dan sam samoinicijativno u izolaciji, dobro sam, ali sam otišla od svojih da ih zaštitim. Svi moraju da shvate da je ovo nužno zlo, da bi se preživelo. Ja ne razumem tu silnu zapitanost kako ću u izolaciji, pa kako moramo, da budemo solidarni, ne razumem ni cinizam, ovo nije vreme za pametovanje i kritikovanje ljudi, svaka čast za doktore, pogotovo za doktora Nestorovića, spasio je toliko ljudi. Ovo je zlo vreme iskušenja i tragedija, pogledajte i šta se Zagrebu desilo… Treba biti poslušan, odgovoran. Ja sam celog života putovala, družila se sa narodom, pa zamislite kako je meni, ali bolje to nego da budete priključeni na one cevčice, da budete zaraženi  – rekla je Neda kada se putem skajpa uključila u “Novo jutro”.

Pevačica je oduševila sve kada je pružila podršku Italiji, otpevavši na svom balkonu pesmu “O sole mio”.

– Izađem na balkon, zapevam, da se tako obratim malo narodu. Da imam društvo, verovatno bi isto tako zapevali. Italijani doživljavaju tešku tragediju, uvek smo je povezivali sa nečim lepim, a sad je sve ružno i zato sam zapevala “Sole mio”, da ih podržim – istakla je pevačica.,

– Pod karantinom kompozitori imaju previše vremena, pa će valjda biti dovoljno hitova (smeh). Uželela sam se posla, ali ja imam puno knjiga, čujem se sa prijateljima, ćerkom i unucima, unuke su mi poslale divne poruke, video, prave knjige, pesme, jedva čekaju da se ponovo vidimo, oni su mi pravo osveženje – zaključila je Neda.

Foto: Ata image

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Folk pjevačica pokazala raskošno imanje, a u dvorištu sprave za vježbanje

Z.K

ŠAMPANJAC, TORTA I UDARAC U GLAVU Osvanuo hit snimak Brene i Viktora iz njihovog doma

Z.K

Bivša žena Luke Jovića strasno ljubi drugog fudbalera

Z.K

Ostavite komentar