12. Maja 2021.

Neda Ukraden o bivšem mužu: Shvatio je šta je izgubio

Big Portal

Voditelj je pjevačicu upitao s kim ona u životu nije našla zlatnu sredinu.

“Pa sa svojim mužem. Mnogo lošiji brakovi su se zadržali, nije moj brak bio najgori. Ja smatram da u jednoj zajednici koja se zove brak, ako nemaš suštinskog prijatelja, saveznika, ako nemaš nekoga ko te razume… Znači, za dobar brak su potrebni strpljenje, razumevanje i ljubav. Meni je uvek jedno od te tri stvari falilo. I dodala bih i tajming”, priča pjevačica.

Neda Ukraden o bivšem mužu: Shvatio je šta je izgubio

“Nije njemu ništa falilo. Njemu je smetala moja slava i popularnost, ali shvatio je šta je izgubio. Mi smo se i pre braka i mirili i razvodili, ali očigledno je to zabavljanje nagoveštavalo da će to biti spoj rogatih, ali ja sam 15 najlepših godina svog života provela u toj zajednici. Mi smo se 10 godina zabavljali, udala sam se, rodila sam dete, pa smo razveli nakon četiri, pet godina braka, ali smo ostali prijatelji”, otkriva Neda.

“Taj razvod nikad nije značio mržnju, on je otac mog deteta. Ja sam i zbog Jelene tu vezu održavala. Nije bilo lako, ali dete nije krivo koga si ti izabrao za bračnog partnera. Ja sam prvenstveno majka, pa tek onda pevačica”, zaključuje pevačica u emisiji “Premijera Vikend – Specijal”.

Podsjetimo, Neda i Milan su se upoznali kada je pjevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su bili 10 godina, a onda je uslijedio razvod. Nedin bivši suprug je preminuo prije skoro osam godina, a od njihove kćerke Jelene dobila je troje unučadi.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare