Neda Ukraden i Džiboni zajedno, da li je na pomolu duet? - BIGportal.ba
Ex Yu

Neda Ukraden i Džiboni zajedno, da li je na pomolu duet?

Nedavna fotografija pop dive Nede Ukraden i muzičara Džibonija ustalasala je javnost do mjere da su se pojavile spekulacije da je na pomolu nova saradnja. Sigurni smo da bi dvoje osvjedočenih umjetnika, napravili pravi bum na sceni nekom zajedničkom pjesmom, međutim za sada su poprilično tajnoviti. Imajući u vidu da…

Nedavna fotografija pop dive Nede Ukraden i muzičara Džibonija ustalasala je javnost do mjere da su se pojavile spekulacije da je na pomolu nova saradnja.

Sigurni smo da bi dvoje osvjedočenih umjetnika, napravili pravi bum na sceni nekom zajedničkom pjesmom, međutim za sada su poprilično tajnoviti. Imajući u vidu da je Neda kroz čitavu karijeru imala nebrojeno mnogo hitova i mnoštvo različitih autora, ovo bi za početak bila prva saradnja sa sjajnim Džibonijem.

https://www.instagram.com/p/BzYW8ZfILtN/

– Džibonija sam srela u Hrvatskom muzičkom zavodu gdje se snimao jedan dio filma o Đorđu Novkoviću, u kojem su pozvani da svjedoče i govore o ovom velikom jugoslovenskom kompozitoru njegovi saradnici, pjevači, tekstopisci, kolege kompozitori. Ja sam naravno, pozvana da govorim o našoj izuzetno  uspješnoj saradnji iz koje su nastali mnogi slavni hitovi poput Zora je, Boli, boli, Došlo doba da se rastajemo, Samo je nebo iznad nas, Majko , majko , ali i kao neko ko je sa Đorđem Novkovićem bio prijatelj, sugrađanin u Sarajevu. Zanimljivo, Đorđe je rođen u Vladimircima kod Šapca. Inače sa Džibonijem sam razgovarala o mogućoj saradnji, i oboje smo se složili da bi to moglo biti veliki i zanimljiv izazov za oboje – rekla nam je pop diva Neda Ukraden.

Hellomagazin.rs

Foto: Instgaram/Printscreen

Danas objavljeno

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar