Neda Arnerić se probudila: Evo u kakvom je sada stanju - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Neda Arnerić se probudila: Evo u kakvom je sada stanju

Neda Arnerić, velika srpska glumica koja je preksinoć u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, sada je stabilno i dalje prima neophodnu terpiju

Neda Arnerić, velika srpska glumica koja je preksinoć u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, sada je stabilno i dalje prima neophodnu terpiju, budna je, ali neraspoložena.

Arnerić će i dalje ostati na lečenju u VMA, gde se nalazi od srede uveče kada je dovezena u besvesnom stanju.

– Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj terapiji. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati – kaže izvor “Blica”.

Kako saznajemo, glumica je vidno neraspoložena, ali se nije bunila kada su joj lekari objasnili da još ne mogu da je puste na kućno lečenje.

Neda Arnerić je hospitalizovana u sredu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, gde je primljena na odeljenje toksikologije u jako teškom stanju.

Da nešto nije u redu, prema našim saznanjima, te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

– Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA – navodi izvor “Blica”.

Za sada nema više zvaničnih detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen “Beogradski pobednik” za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film “Aleksi” Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Dragana Katić progovorila o ljubavi sa pjevačem “Divljeg kestena”

Zeljka

Katastrofe iz Kana – izdanja koja su izazvala šok i nevericu

Zeljka

Stručnjaci riješili zagonetku roditeljima – šta da radite kada djeca neće da jedu povrće

Zeljka

Ostavite komentar