12. Oktobra 2019.

Neću dozvoliti da ponize Srbiju rješenjem za KiM

Big Portal

“Ratovi nam nisu potrebni, potreban nam je mir, ali, nikada nikome neću dozvoliti da ponizi Srbiju nikakvim rešenjem. I lakše mi je da ja platim cijenu, ali Srbija cijenu poniženja i nipodaštavanja sebe nikada plaćati neće”, rekao je Vučić, u obraćanju u Blacu, gdje je nastavio kampanju Budućnost Srbije.

Prema njegovim riječima nije došao da priča o velikim političkim temama, jer je njegov posao da trpi sve pritiske i oko Kosova i Metohije i Republike Srpske.

“Ali, da imate u vidu, šta god da čujete ili vidite na TV ili društvenim mrežama, kada vam kažu da nam neko donosi ponižavajuća rešenja ili da će neko da nam predloži neko rješenje koje bi nipodaštavalo interese Srbije, budite uvjereni da mi karijera nije važna i da ću se uvijek truditi da čuvam mir zbog naše djece, jer oni koji su prošli kroz rat znaju kako je to teško”, poručio je Vučić.

Vučić je zahvalio građanima na podršci i što su obezbijedili mogućnost da država bude ta koja odlučuje o sopstvenim političkim potenzima i da budemo nezavisni i samostalni u odlučivanju, a da se trudimo da prijatelje imamo što više i kontakata, ali da se niko drugi ne miješa u ono što je naša politika.

I onima koji kažu ‘nemojte sa Rusima’, mi ćemo reći – ‘hoćemo, naš je interes da imamo dobre odnose sa Rusima’, a isto i sa Kinezima, rekao je Vučić.

“Ko god nam kaže nemojte sa ovim ili onima iz Evrope, mi ćemo reći – hoćemo naš je interes da to radimo i da širimo mrežu prijatleja, a da nikada nikome ne dozvolimo da ponižava Srbju i naš narod”, poručio je Vučić.

(Tanjug)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare