"Neće uspjeti da mi ubiju strast prema tenisu" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Neće uspjeti da mi ubiju strast prema tenisu”

Holger Rune, mladi danski teniser, reagovao je na društvenim mrežema u vezi sve češćih kritika za ponašanje.

Danac je bio na meti kritičara zbog sukoba sa Norvežaninom Kasperom Rudom na Rolan Garosu, gde je stigao do četvrtfinala.

Runeu su od tada krenula kola nizbrdo, konstatno gubi već na startu turnira, ali kaže da se ne predaje i da je mnogo naučio, pre svega što se tiče odnosa sa medijima.

U poslednjih par meseci sam naučio mnogo, posebno van terena. Sad shvatam kako stvari funkcionišu i kako činjenice mogu da se izvrnu i iskoriste u najgore svrhe od strane medija. Ipak, ima nekoliko stvari koje bih uradio drugačije da mogu da se vratim, ali prošlost ne mogu da promenim. Možemo samo da naučimo lekciju. Pokušaću da se snađem u svetu medija najbolje što mogu“, kaže Rune.

Holger je dodao i da mu je tenis najveća strast i zahvalio se svim navijačima na podršci.

Nisam izabrao tenis zbog slave i medijske pažnje, već zato što volim da igram. Radost takmičenja je pomućena okolnostima koje su isplivale na površinu. Sad osećam mir. Shvatio sam da mi niko neće ubiti strast prema tenisu. Volim tenis. Pročitao sam sve vaše poruke i hvala vam iz dubine srca. Najbolji ste navijači“, zaključio je Rune.

Danas objavljeno

Novak lako do titule u Tel Avivu

Zeljka

Zvezda ubjedljiva u Novom Sadu

Zeljka

Partizan rutinski protiv Cibone

Zeljka

Ostavite komentar