“NEĆE ME BITI DO DALJNJEG” Pjevačica se u rodnom mjestu BAVI seoskim poslovima i VOZI TRAKTOR - BIGportal.ba
Ex Yu

“NEĆE ME BITI DO DALJNJEG” Pjevačica se u rodnom mjestu BAVI seoskim poslovima i VOZI TRAKTOR

Pjevačica Rada Manojlović je prije nekoliko meseci otišla kod svog oca Radeta, maćehe Suzane i sestre Marije u rodno Četereže i svakoga dana se bavi onim što je još kao mala voljela. Okopava baštu, vozi traktor, hrani kokoške…

– Rada je ovdje već nekoliko mjeseci. Odlazila je povremeno u Beograd kada je imala neke poslovne obaveze, ali bi se uvijek vraćala. Uživa sa porodicom i mještanima – ispričao je izvor blizak porodici Manojlović za “Alo” i dodao:

– Preko dana je možete videti kako hrani kokoške, kupi jaja po dvorištu, ali se ne libi ni da sjedne u traktor i preveze ono što je potrebno. Sad su razni poslovi na polju aktuelni, a ona i njena sestra Maja zdušno pomažu ocu i maćehi – ispričao je izvor.

Povremeno je, kako “Alo”, u rodnom selu posećuje i dečko, pevač Haris Berković, neretko i prespava kod njih, ali onda on ode svojoj kući a pjevačica ostane na selu.

– Ovdje sam, uživam maksimalno i ne znam kad ću se vratiti. Ne mogu vam opisati koliko mi prija ovaj odmor i bijeg od svega i od svih. Neće me biti do daljeg. – kroz smijeh je rekla Rada Manojlović, piše Blic.

Danas objavljeno

Ispovijest Barbare, bivše djevojke Miloša Bikovića

Vanja A

Slavica Ćukteraš o povredi: Mogla sam da ostanem bez oka!

Vanja A

Sofija i Luka čekaju drugo dijete

Vanja A

Ostavite komentar