"Neće biti granice na Kopaoniku, zaštitićemo narod" - BIGportal.ba
Region Vijesti

“Neće biti granice na Kopaoniku, zaštitićemo narod”

Vučić u Skupštini ukazao i na mogućnost da Priština pokuša da uspostavi albansku granicu na Kopaoniku, ali da će Srbija to onemogućiti.

Predsednik Srbije je ukazao da je predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači u ponedeljak pozvao Albaniju na ujedinjenje, a to znači, ističe, da oni žele da upostave albansku granicu prema Srbiji na Kopaoniku.

“Dakle, granica velike Albanije može i u narednih nekoliko dana da nam se pojavi na Kopaoniku, zahvaljujući i Srbima, koji su im pomagali u tome, a moj odgovor njima je – neće biti takve velike granice na Kopaoniku”.

Vučić kaže da o tome nije govorio juče u Skupštini, da mu zlonamerni ne bi prebacili da time skuplja političke poene.

“Znam da će svi ovi junaci koji su me optuživali za idaju i koji su na fašistički način pokušavali da spreče poslanike da rade svoj posao ovde. znam da će odjednom da postanu glavni mirotvorci i govoriti kako bi trebalo da zaštitimo naš narod”.

Vučić je naglasio da ćemo mi da se borimo da sačuvamo mir i staibnlost, kao i da ćemo biti u potunosti spremni da u najkraćem mogućem roku zaštitimo svoj narod.

“Razumem potpuno težinu sitaucije. Želim da imate poverenja u mene kao predsednika Srbije da ćemo svaku vrstu naredjenja koju budem izdao mnogo puta promistiti, ali ono što vam garantujem to je da, ako dodje do ekslacije sukoba i ako dodje do daljih napada na spski narod i srpski živalj… sve što mogu da vam kažem – Srbija će pobediti”, poručio je Vučić.

Danas objavljeno

Rusi žestoko odgovorili: Uništenje

Vanja A

Jasan plan? Jednim udarcem se uništava Evropa ali i…

Vanja A

Trese se Turska

Vanja A

Ostavite komentar