Nebojša sjekirom usmrtio nesrećnu ženu, danas saslušanje - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Nebojša sjekirom usmrtio nesrećnu ženu, danas saslušanje

U Više javno tužilaštvo u Kragujevcu danas će biti priveden Nebojša L. (57), koji je osumnjičen da je ubio svoju maćehu Miloranku L. (72). Policija je protiv njega podnijela krivičnu prijavu za teško ubistvo.

Nebojša L. uhapšen je u ponedjeljak zbog sumnje da je u porodičnoj kući u selu Cerovac, sa više udaraca sekirom, ubio Miloranku. Nesrećna penzionerka i njen pastorak živjeli su sami u porodičnoj kući u ovom selu kod Kragujevca. Pretpostavlja se da je pastorak maćehu ubio u nedjelju kasno uveče, pišu Novosti.

Jedan od komšija ispričao nam je da mještani navode kako je Nebojša, poslije zločina, krenuo za Kragujevac i došao do stana u kom mu živi bivša supruga. Lupao je na njena vrata, ali mu ona nije otvorila. Prema nezvaničnim informacijama, otišao je odatle, a nakon izvjesnog vremena došao je do zgrade policije. Onda je, navodno, ušao i ispričao šta se desilo u Cerovcu.

Osumnjičeni Nebojša L. je bio bez posla, a posle razvoda od supruge, živio je sa maćehom u Cerovcu. Kuću u kojoj se desio zločin, prema priči komšija, prije tridesetak godina izgradili su Nebojšin otac Dragan, koji je preminuo prije nekoliko godina, i njegova druga supruga Miloranka.

Komšije pričaju da su se maćeha i pastorak dobro slagali, te da ne znaju zašto je došlo do tragedije. Šta se tačno desilo najvjerovatnije će se razjasniti tokom istrage u kragujevačkom Višem javnom tužilaštvu. Ipak, pominje se da je to uradio u nervnom rastrojstvu, jer je bio psihički obolio.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Novi detalji o zločinu: Sačekao ga kod “Delte” i ubo, pa trčao za njim da mu presudi

M.

Peskov: Mobilizacija u Rusiji završena

M.

Pucnjava u Istočnom Novom Sarajevu, ima ranjenih

M.

Ostavite komentar