"Nebojša Glogovac je volio burno i rijetko je plakao" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Nebojša Glogovac je volio burno i rijetko je plakao”

Danas se navršava tri godine od smrti Nebojše Glogovca. Tada su se od velikog glumca kolege oprostile gromoglasnim aplauzom, a sećanja o njemu, koja na pravi način opisuju njegovu ličnost, život i karijeru, podelile su sa autorom knjige “Glogi”.

Aleksandar Đuričin koji je napisao knjigu “Glogi” rekao je gostujući na TV Prva da je razgovarao sa ljudima koji su bili značajni u životu ovog glumca, ali i sa njegovim ocem, drugom suprugom. pričao je i sa “ljudima koji su proveli poslednje dane sa njim, kumovima, drugovima iz detinjstva”.

To su bili, kako je rekao, veoma emotivni razgovori.

“Osim talenta za glumu, bio je jedana od najtalentovanijih glumaca imao je i druge talente podjednako dugog inteziteta. Pisao je fanstastične pesme, pisao ih je od studentskih do poslednjih dana”, rekao je Đuričin.

Mnogim ljudima je bilo teško da govore o Glogovcu, rekao je Đuričin, te dodao da je Vojin Ćetković prvi i “verovatno poslednji put pričao javno o njemu”, a što je zabeleženo u knjizi.

“Suviše im je bilo teško, samo tri godine su prošle”, rekao je Đuričin.

Glumac Nebojša Glogovac umro je u Beogradu u 49. godini, 9. februara 2018. godine. Glogovac je 10 dana pre smrti hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

“Zauvek u mom srcu. Sa anđelima mili moj…”, napisala je glumica Nataša Ninković i tom porukom se oprostila od Glogovca.

Nebojša Glogovac je rođen 30. avgusta 1969. u Trebinju, u porodici sveštenika Milovana Glogovca i njegove supruge Milene. Porodica se iz Trebinja preselila u Opovo, a potom u Pančevo, gde je Nebojšin otac 1977. godine postao prota.

Danas objavljeno

Estrada će se dobro opariti za novogodišnju noć!

Vanja A

Jovana Jeremić izazvala lavinu komentara stajlingom

Vanja A

Splav počeo da tone tokom Giletovog nastupa

Vanja A

Ostavite komentar