10. Decembra 2022.

Nebojša Glogovac je DVA puta plakao zbog Slobode Mićalović, razlog će vas oduševiti

Big Portal

Nebojša Glogovac, preminuo je 9. februara 2018. godine, nakon teške borbe od raka pluća. NJegov prerani odlazak u 49. godini, pogodio je sve. Kolege su i dalje u neverici da ga više nema.

U knjizi “Glogi”, govorio je i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim. Naim, na dan izvođenja predstave “Hadersfild”, Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svet donela Veru i Milu bliznakinje.

https://www.instagram.com/p/Caxdwa8s6dK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f59b2c72-f72c-4417-b51f-ce70e542a26d

NJih dvojica su to proslavili kako i dolikuje, a kada je Vojin trebao uveče da izađe na scenu, nije mogao da govori, već je samo se u fotelju. Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače. Te suze Vojin nikada neće zaboraviti, Bukvalno su isprskale Vojina.

Dva puta je plakao zbog Slobode Mićalović

– Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u “Krojaču”, u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni – ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare