6. Augusta 2020.

Nebojša Dugalić se izborio sa opakim virusom – supruga i petoro djece se još uvijek liječe!

Big Portal

Nebojša Dugalić otkriva da je preležao korona virus, ali i zarazio celu svoju porodicu! Poznati glumac je tokom bolesti bio u kućnoj izolaciji sa lakšim simptomima.

– Preležao sam koronu. Znao sam da virus može da bude smrtonosan ukoliko neko ima još neke prateće ozbiljne bolesti. Moja bolest se tretirala kao srednje teška i lečio sam se u kućnoj izolaciji. Najveći problem su mi bili bolovi u zglobovima, mišićima, malaksalost, temperatura i gubitak čula mirisa i ukusa – kaže glumac i dodaje da je bolest preneo i na svoju suprugu i petoro dece:

– Virus je takav da lako možemo mnoge ljude da zarazimo zbog svoje nemarnosti i nepažnje. Posle mene su svi u porodici počeli lančano da dobijaju koronu. Oni se još uvek leče, ali ide nabolje.

Dugalić apeluje na sve ljude da nose maske i vode računa da se ne zaraze.

– Poručio bih svima da se paze jer ovo stvarno može biti veoma opasno. Niko od nas ne zna kakve slabosti nosi u telu. Virus ima vrlo širok spektar loših dejstava i ne znamo šta sve može da pokrene u našem organizmu. Važno je da nosimo maske i da sve što je do nas uradimo da se ne bismo zarazili. Kada je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro – objašnjava glumac.

novosti.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare