Nebojša Dugalić se izborio sa opakim virusom - supruga i petoro djece se još uvijek liječe! - BIGportal.ba
Ex Yu

Nebojša Dugalić se izborio sa opakim virusom – supruga i petoro djece se još uvijek liječe!

KADA je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro – priča Dugalić

Nebojša Dugalić otkriva da je preležao korona virus, ali i zarazio celu svoju porodicu! Poznati glumac je tokom bolesti bio u kućnoj izolaciji sa lakšim simptomima.

– Preležao sam koronu. Znao sam da virus može da bude smrtonosan ukoliko neko ima još neke prateće ozbiljne bolesti. Moja bolest se tretirala kao srednje teška i lečio sam se u kućnoj izolaciji. Najveći problem su mi bili bolovi u zglobovima, mišićima, malaksalost, temperatura i gubitak čula mirisa i ukusa – kaže glumac i dodaje da je bolest preneo i na svoju suprugu i petoro dece:

– Virus je takav da lako možemo mnoge ljude da zarazimo zbog svoje nemarnosti i nepažnje. Posle mene su svi u porodici počeli lančano da dobijaju koronu. Oni se još uvek leče, ali ide nabolje.

Dugalić apeluje na sve ljude da nose maske i vode računa da se ne zaraze.

– Poručio bih svima da se paze jer ovo stvarno može biti veoma opasno. Niko od nas ne zna kakve slabosti nosi u telu. Virus ima vrlo širok spektar loših dejstava i ne znamo šta sve može da pokrene u našem organizmu. Važno je da nosimo maske i da sve što je do nas uradimo da se ne bismo zarazili. Kada je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro – objašnjava glumac.

novosti.rs

Danas objavljeno

Iva Štrljić objavila fotografiju sa tortom i porukom oduševila fanove

Vanja A

Viki i Taške zaradili 3 miliona evra a sad proširuju biznis!

Vanja A

Rimac o Mostarcu koji mu je posudio 300.000 evra: Spasio me

Vanja A

Ostavite komentar