22. Jula 2019.

Ne znaju s novcem: Ovo su znakovi zodijaka koji najviše troše

Big Portal

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru

NEKI ljudi odlično raspolažu novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz mjeseca u mjesec se čupaju do sljedeće plate.

Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utiče i horoskop, a ovi znakovi zodijaka važe za najrasipnije:

Vaga

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopšte nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su bez razmišljanja na to potrošiti i više no što smiju i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog mjeseca dovode do ruba bankrota.

Strijelac

Strijelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvijek prvi koji će počastiti. No iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez razmišljanja o svojem budžetu zbog čega često ostanu bez novca puno prije sljedeće plate.

Lav

Za razliku od Strijelaca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole se počastiti i stvarima koje si uopšte ne mogu ni priuštiti. Spa tretmani, dizajnerske krpice, putovanja… Osobe rođene u ovom znaku uopšte ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne sjednu računi koje ne mogu podmiriti.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju potrošiti cijelu platu u samo jedan dan i češće se nađu u novčanim problemima od svih drugih znakova zodijaka.

Index

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare