"Ne želimo lažljivicu, nego ovo mnogo simpatičnije ljudsko biće" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Ne želimo lažljivicu, nego ovo mnogo simpatičnije ljudsko biće”

Fanovi Džonija Depa su u potrazi za novom kraljicom Merom koja bi zauzela mesto Amber Herd u filmu “Akvamen 2”. Nedavno je više od četiri miliona Depovih obožavatelja potpisalo peticiju tražeći da Herd bude potpuno uklonjena iz glumačke ekipe “Akvamena 2” usred suđenja za klevetu. Sada se pojavila nova peticija koja poziva kreatore filma da zamene Herd sa Blejk Lajvli.

Pored Lajvli, Emilija Klark se pominje i zbog njenog prethodnog rada sa Džejsonom Momoom na HBO-ovoj “Igri prestola”.

Trenutno, novu peticiju je potpisalo 5.000 fanova i u njoj se navodi: “Izgleda da je ona (Herd) lagala da je zlostavljana… čini se da je zlostavljač… ona je zbog svojih laži uništila karijeru Džonija Depa.”

Peticija upućena Varner Bros-u sadrži i objašnjenje preferencije za Lajvli u ulozi Mere.

“Posle suđenja za klevetu između Džonija Depa i Amber Herd i sve negativne ’energije’ oko toga, tvrdimo da je Blejk Lajvli mnogo simpatičnija glumica i ljudsko biće”, navodi se u peticiji i dodaje:

“Amber Herd je podla osoba i ne bi trebalo da ima privilegiju da prikazuje voljenog heroja. Blejk Lajvli je ljupka i ljubazna osoba, sa daleko većim glumačkim talentom. Ona je tip osobe koja treba da prikaže heroja. Ona je neko na koga se mlade devojke mogu ugledati i treba da teže da budu slične”, zaključuju fanovi koji su peticiju pokrenuli.

Podsećamo, producenti su na osnovu prve peticije o izbacivanju Herdove iz glumačke ekipe filma “Akvamen 2”, odlučili kako će se Amber Herd u novom filmu pojavljivati manje od 10 minuta.

Danas objavljeno

Ova frizura skida godine u trenu, lako se održava, a kosu čini bujnijom

Vanja A

Njemačka vapi za radnicima sa Balkana

V.R.

Dajana se nabacivala Čarlsu dok je on ljubio njenu sestru? “Bila je cijela po njemu, kao osip”

V.R.

Ostavite komentar