3. Januara 2022.

“Ne želim da bude ja”: Ana Nikolić iskreno o ćerkici Tari

Big Portal

Pevačica Ana Nikolić pre četiri godine ostvratila je svoj san i postala mama. Ona i Rasta razveli su se nedugo nakon rođenja ćerkice Tare, ali zajedno učestvuju u njenom odrastanju.

Ana ističe da je stroga pri vaspitanju ćerke:

– Trenutno sam jako stroga. Ja sam hodajuća kontroverza, nekada samoj sebi neobjašnjiva, imam neke osobine jako konzervativne, tradicionalne, a sa druge strane opet moj izbor zanimanja i tako. Majka sam stroga jer mislim da sve to potiče iz moje porodice jer je i moja majka bila jako stroga do puberteta, a onda ću i ja Taru da prebacim tati kada bude krenuo pubertet i ludilo, pa neka je on juri po školskim dvorištima, a ja sam sada stroga. Imam muhalo i vrbov prutic i kažem “biraj” –  kaže pevačica za Kurir u emisiji Sceniranje.

Potom je objasnila da ne želi da Tara bude kao ona:

– Verovatno kao ja sada što imam svoje dete, ja njoj želim da radi ono što ona želi, ali joj sigurno ne želim da bude ja. Pa, neka bude, ali ja imam plan A, B i C. Zakazaću joj turneju od tačke A do tačke B, od tačke B do tačke C, znači kao meni Marko 6 noći vezano 3 kontinenta, 2 zemlje, to je plan A. To je sve kada bude završila školu. Ne mogu da otkrivam baš sve, gledaće ona ovu emisiju, ostaće zapisano u vremenu.

Ko ima veći autoritet, ona ili Rasta?

– Za sada sam joj ja jedini autroritet u smislu da se samo mene plaši, tatu vrti oko malog prsta kao i sve oko sebe, tako da u principu raste mala osvetnica.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare