Ne zamjerajte im se: Ovo su najveći osvetnici horoskopa - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ne zamjerajte im se: Ovo su najveći osvetnici horoskopa

I dok neki mogu oprostiti baš sve, drugi osvetu planiraju i prije nego što se sukob dogodi.

Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima smatraju da je jedina dostojna pravda za njihove povrijeđene osjećaje osveta pa tako riječ “oprosti” jednostavno zanemare i nastavljaju kovati svoje planove.

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

Jarac

Kada povrijedite osobu rođenu u znaku Jarca, znajte da ćete za to ispaštati čitav život. Oni ne opraštaju, sve pamte, a kada im bude najviše odgovaralo – vraćaju “milo za drago”. Jarci ne podnose da ih neko vidi povrijeđene pa stoga vrlo brzo vraćaju svoj “zaštitni oklop” i puštaju ljutnji da ih vodi dalje.

Bik

Bikove zanimaju samo njima bitni ljudi pa se zato ne obaziru na “sitne ribe” za koje misle da su ih povrijedili, a oni su ih zapravo već zaboravili. No povrijedi li ih neko njima blizak, budite sigurni da to neće ostati neriješeno.

Škorpion

Povrijedite li osobu rođenu u znaku Škorpiona, ona će vam jasno dati do znanja da vas očekuje pakao. Škorpioni izravnu agresiju smatraju jedinim rješenjem, a u tim slučajevima ih većinom vodi njihov povrijeđen ego, a ne zdrav razum.

 

Index

Danas objavljeno

Bivša supruga Džefa Bezosa sada poklanja 2,7 milijardi dolara

Zeljka

Najzahvalniji materijali za visoke temperature

Zeljka

Betmenu “zabranili” oralni seks: “Heroji to ne rade”

Zeljka

Ostavite komentar