Ne vole je, ali je ona drugu godinu zaredom najmlađa milijarderka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ne vole je, ali je ona drugu godinu zaredom najmlađa milijarderka

Drugu godinu za redom Kajli Džener je ponela titulu najmlađe milijarderke na svetu, koja je svoj novac sama zaradila.

Džener se tako opet našla na prvom mestu Forbsove liste, kada je reč o najmlađem milijarderu koji je sam stekao svoj novac. Naime, ona je i dalje najmlađa, uprkos tome što su se mnogi bunili da ne bi trebalo da se nađe na samom vrhu zbog velikog uticaja njene porodice Kardašijan-Džener, ali ona i pored toga taj novac nije nasledila već zaradila.

Prošle godine u martu, Kajli se prvi put našla prvom mestu na Forbsovoj listi, a dodatno ga je zacementirala u oktobru kada je prodala 51 odsto udela u svojoj kompaniji Kylie Cosmetics za 600 miliona dolara. Kajli je tu kompaniju osnovala sa samo 18 godina, a i nakon prodaje ostala je zaštitno lice brenda, koji sada vredi oko 1,2 milijarde dolara.

https://www.instagram.com/p/B-asItOHyjK/?utm_source=ig_embed

Prvu milijardu je zaradila kada je imala 21 godinu, čime je pretekla Marka Zakerberga koji je svoju prvu milijardu zaradio sa “svega” 23 godine.

Njen prvi posao je bio u porodičnom rijalitiju “Keeping Up With the Kardashians”, a u vreme kada je počeo sa emitovanjem imala je devet godina. Rijaliti i danas traje, ovo je 16. sezona, a Kajli je uz to pokrenula i svoj rijaliti “Life of Kylie” koji se kratko prikazivao tokom 2017. godine.

Pre sedam godina Kajli, koja je tada imala 15 godina, sa svojom sestrom Kendal pokrenula je liniju odeće Kendall + Kylie. U Americi se prodaje na 390 lokacija, a širom sveta na čak 975.

https://www.instagram.com/p/B-IDEK3nl76/

Nakon ovoga pokrenula je Kylie Cosmetics, svoj najuspešniji projekt.

“Nisam očekivala ništa od ovoga. Nisam mogla da predvidim budućnost. Ali ovo priznanje je zaista dobar osećaj”, rekla je Kajli ranije za Forbes, kad se pojavila na naslovnici tog magazina.

https://www.instagram.com/p/B-C1hb9nkHU/

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar