"Ne vjerujem da sam uvrijedio nekoga, možda smo potvrdili ono što sam rekao" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Ne vjerujem da sam uvrijedio nekoga, možda smo potvrdili ono što sam rekao”

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je govorio o svojoj ranijoj izjavi o eventualnom susretu sa Amerikom.

On se takođe osvrnuo i na tok Svetskog kupa u Kini.


“Spavanje u istom krevetu nekoliko noći nam je zaista pomoglo. Sva ova putovanja i način na koji je organizovano takmičenje… To nam nije mnogo pomoglo. Verujem da su moji igrači izašli na teren sa željom da se takmiče, da pokažu da su imali težak poraz, ali da su dobar tim. To je bilo sve što sam ja govorio u motivacionom delu, da budemo zajedno čak i kada stvari ne idu onako kako smo mi želeli”
, istakao je Đorđević.

Medije je zanimalo da prokomentariše svoju raniju izjavu da “Bog treba da bude u pomoći Americi ukoliko se sastane sa Srbijom”.

“Ako oduzmete ironiju iz mog arsenala oružja kao trenera, onda mi nije mnogo preostalo. To nije bilo uvredljivo. Naprotiv. To sam rekao kako bih svojim igračima uneo sigurnist i samopouzdanje. Ne verujem da sam uvredio bilo koga, svaki takmičar je slobodan da govori ono što mu je na umu. Možda smo danas potvrdili tu malu rečenicu koju sam izgovorio“, rekao je Đorđević.

Reprezentacija Srbije je savladala SAD u utakmici razigravanja za plasman od 5. do 8. mesta i u subotu će se sastati sa Češkom.

Danas objavljeno

Rafin pad u Madridu: Zverev prvi put dobio Nadala na šljaci!

Vanja A

Najpotcenjeniji NBA igrači: Gober na prvom mestu

Vanja A

Dominacija Mercedesa, Hamiltonu drugi trening

Vanja A

Ostavite komentar