Ne veruje ni porodici: Kraljica uvek nosi svoju kutiju čokolade - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ne veruje ni porodici: Kraljica uvek nosi svoju kutiju čokolade

Kraljičina bivša dama Pamela Hiks otkrila je da kraljica Elizabeta tokom poseta nosi ličnu zalihu slatkih poslastica, jer ostatku porodice ne može da veruje, piše britanski “Miror”.

Kraljica Elizabeta prinuđena je da uvek nosi sopstvenu kutiju čokolade, prema rečima njene rođake.

Foto: Profimedia

Iako je kraljica, dešava se da neke slatkiše na može da ostavi u sobi bez nadzora. Ledi Pamela, njega bivša bliska prijateljica i dama, otkrila je neke zanimljive činjenice iz Elizabetinog života u dokumentarnom filmu “Moje godine sa kraljicom”.

Ona je pored kraljice odrastala, bila joj deveruša na svadbi, pratila ju je na mnogim dugim putovanjima… Ovaj put Pamela je otkrila zanimljivu i smešnu priču u vezi sa čokoladama.

Objašnjava da bi, kada bi kraljica otišla kod nekoga u posetu, uvek ponela kutiju čokolada za domaćicu, ali i ličnu kutiju za sebe, koju ne bi želela da podeli sa ostatkom svoje “pohlepne” porodice.

Dama Pamela, praunuka kraljice Viktorije i rođaka princa Filipa, rekla je da je kraljičina strana porodice ta koja nije mogla da se suzdrži.

“Ona ima svoju kutiju čokolade i naučila je da je drži u svojoj sobi, inače kaže da je porodica toliko pohlepna da ih svi jedu pre nego što ona to uradi. Ne i naša porodica, nego njena porodica”, rekla je ledi Pamela.

Takođe, Pamela je ispričala i jednu zamiljivu anegdotu o čokoladi i njenom psu Naiolu, koga je donela iz Indije:

“Jedne večeri čekali smo kraljicu da siđe na večeru i bilo je neobično kad je kasnila 4 ili 5 minuta”, počela je Pamela, a zatim citirala kraljicu:

“Ne smeta mi što Najola ulaza u moju sobu, zapravo uživam u tome. Ne smeta mi ni što je Najola otvorio moju kutiju čokolade, ali da li uvek mora da zagrize svaku?”

b92.

Danas objavljeno

Bez greške: Džesika Alba u ležernoj kombinaciji savršenoj za svaki dan

Zeljka

Vil Smit neprepoznatljiv

Vanja A

“Red Hot Čili Pepers” unovčiće 40 godina dugu karijeru

Vanja A

Ostavite komentar