Ne usuđujte se da ih lažete: Horoskopski znakovi koje ne možete prevariti u vezi - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ne usuđujte se da ih lažete: Horoskopski znakovi koje ne možete prevariti u vezi

Neki horoskopski znaci mnogo brže otkriju kada nešto ne ide kako treba u vezi od ostalih.

Na prvom mjestu su Škorpije. Njihov detektivski um koji vodi intuicija je neporešiv. Često donesu odluku koja se bazira samo na njihovoj intuiciji. Nemaju potrebu da stvari dokazuju crno na bijelo već stanu ispred vas i kažu vam. Tada partner ostaje u šoku. Škorpija priča cijeli film kao da je on reditelj.

Djevice za razliku od Škorpija stvari dokazuju praktično, sa dokazima crno na bijelo. One nemaju intuiciju ali zato njihov um je savršen. Oko Djevice sve vidi, zapaža i sve stavlja u jedan mali folder. Precizno ih tumači, obrađuje i tada donosi konačnu odluku. Kada je saopštava, osobu preko puta stavlja u šah-mat poziciju i ostavlja je bez teksta, zatečenu, bez ikakvog prostora za manevrisanje.

Ribe – gospodari velikih emotivnih dubina, osjećaja, ljubavi. Za razliku od Škorpije i Djevice one sve “njanjuše” ali srcem! Tu su apsolutni pobednici. Izražene intuicije, doduše ne u meri kao Škorpije, kod Riba ne postoji praktičnost već samo osećaj koji daje srce.

One zastanu, ulaze u svoj svijet neprikosnovenih i nestraženih dubina, i čekaju… čekaju onaj dubok i jak osećaj koji im kaže, tj. potvrdi sve što misle i osećaju. Izlaze iz svog sveta, mirnim tonom i sa velikom tugom u očima saopštavaju partneru da dalje idu bez njega.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Kako najlakše usitniti beli luk

Zeljka

Katastrofe iz Kana – izdanja koja su izazvala šok i nevericu

Zeljka

Stručnjaci riješili zagonetku roditeljima – šta da radite kada djeca neće da jedu povrće

Zeljka

Ostavite komentar