Ne stidi ga se: Maya Berović iznenadila pojavom sa suprugom - BIGportal.ba
Ex Yu

Ne stidi ga se: Maya Berović iznenadila pojavom sa suprugom

Pjevačica Maya Berović (33) gotovo je preko noći postala jedna od najvećih balkanskih senzacija.

Ipak, iza nje su godine velikog rada i truda, a osoba koja je baš uvijek stajala iza nje je njezin suprug Alen Dragosav, austrijski biznismen te ujedno i njen menadžer za kojeg se udala 2016. godine.

I dok neki misle kako ga se srami, drugi tvrde kako pjevačica samo ne želi svoj privatni život razvlačiti po medijima, no da je u njemu sve u najboljem redu. Par se vjenčao na poznatom grčkom otoku Rodosu u pravoslavnoj crkvi.

Pjevačica se u supruga zaljubila kada je imala 17 godina, a upravo ju je on oduvijek nagovarao da se bavi muzikom i da ne odustaje.

Kako je jednom ispričala: “Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe.”

Alen je i dalje prati na nastupima, no on ne želi bio dio šoubiznisa. Ima nekoliko kompanija te je vrlo uspješan u svom poslu, a prije njene slave, on je bio taj koji je financirao njezinu karijeru.

Par se nedavno pojavio zajedno na otvorenju jednog salona ekstenzija u Beogradu te je rado pozirao zajedno na iznenađenje svih okupljenih.

Azra.

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar