11. Februara 2020.

Ne štede za kćerkin prvi rođendan, PRAVA BAJKA U SRCU ITALIJE

Big Portal

Od kada je u njihov svijet došla Petra, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se trude da njihovoj mezimici obezbijede srećno djetinjstvo ispunjeno ljubavi. Svaki slobodan trenutak provode zajedno, ali zbog Teovih čestih poslovnih angažmana i treninga, mala Petra više vremena provodi sa majkom. Kako će uskoro napuniti godinu dana, Jelisaveta je već osmislila kako će da izgleda rođendan.

– Jelisaveta je veliki perfekcionista. Angažovala je agenciju za dekoraciju rođendana, ali da se odradi po njenoj želji. Ona vodi računa o estetici, pa već je dala nekoliko ideja kako bi trebalo da izgleda Petrin rođendan. Nisu žalili novac, samo da sve izgleda bajkovito, ali ne i kičasto. Ne voli da pretjeruje. No, kako su Italijani ljudi od stila, to joj neće predstavljati problem prilikom ukrašavanja prostora – kaže naš izvor.

Slavlje koje će prirediti u Italiji će biti intimno.

– Rođendan je planiran za mali broj ljudi, samo najbliži će biti. Rodbina, prijatelji, ali i poznanici iz Italije. Teo je svu organizaciju prepustio Jelisaveti jer sto posto vjeruje u njen ukus. Jelisaveta je slala fotografije agenciji za dekoraciju dok se odmarala u njihovom porodičnom hotelu na Divčibarama. Tamo se sa kćerkom i sestrom relaksirala i uživala. Punila je baterije, jer je uskoro očekuje igranje predstava, ali i neki projekti koje drži pod velom tajni – dodaje izvor.

Jelisaveta je vrlo posvećena majka, te vrlo staloženo uz pomoć supruga podiže svoju nasljednicu.

– Nisam paničar kada je Petra u pitanju. Sve ide kako treba i kako funkcionišu sve druge mame – naglasila je ona i dodala:– Petra se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog pretjeranog privikavanja – kaže Jelisaveta, koja pored svih obaveza uspijeva da izađe u provod.

Šarmantna glumica je ranije rekla da je mnogo vezana za porodicu i da je to njena baza.

– Ja sam kao lavica, ne dam nikada na svoje. I kada sam bila mala nisam dala na sestru nikada, ni dan-danas na porodicu. Da ne pričam sada o svojoj porodici. To mi je od majke ostalo. Ona je uvijek bila a i danas je lavica – navela je Jelisaveta.

Inače, Jelisavetin put do trudnoće nije bio lak, a ona je svoje iskustvo javno podijelila kako bi dala podršku i drugim ženama koje prolaze kroz isto.

– Više od svega željeli smo dijete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantjelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan – ispričala je glumica za magazin Hello.

Košarkaš Miloš Teodsić rijetko priča o porodici, ali je za roditeljstvo ranije rekao da je to najljepše iskustvo koje ima.

– Sasvim nova uloga za mene i sigurno da je najljepša koju sam imao dosad u životu. Zasad mi ne ide loše, ali prošlo je tek nešto više od sedam mjeseci. Moram još mnogo da se dokazujem kao tata – uz osmijeh je ispričao Teo i dodao:

– Nije teško uklopiti porodičan život i karijeru, ali je potrebno mnogo razumijevanja. Ako se sve napravi kako treba, onda je pravo uživanje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare