30. Augusta 2022.

“Ne sluti na dobro, nisam optimista”: Vesna otkrila zbog čega je zabrinuta

Big Portal

Vesna Zmijanac izgradila je bogatu karijeru i zaradila velike sume novca tokom svih godina, ali otkriva da za srećan život nije potrebno mnogo. Dodala je i da je brine kriza koja dolazi:

“Biće srećan samo onaj ko ima svoju baštu i bunar u dvorištu. Dolazi nam takvo vreme. Ovo je vreme koje ne sluti na dobro. Ja ne znam da li će ikada biti kao što je bilo, a ono što ja vidim napred nije ništa dobro. Ne mogu da budem optimista kad ništa ne štima. Mi još i nekako guramo, ali ja dosta putujem po svetu i mogu da vam kažem da ništa više nije isto”, otkrila je Vesna za “Informer”.

Dodala je i da su njeni honorari uvek isti, bez obzira da li peva na trgu ili u diskoteci. Ne podržava kolege koji posluju drugačije i traže znatno veće cifre ako pevaju po trgovima:

“Ja sam svuda isto plaćena, pevala na trgu ili u diskoteci. Ima pevača koji dosta naplaćuju, ne znam iz kojih razloga. To nije okej i mislim da bi trebalo honorari da budu normalni, a ne da se dižu u nebesa kada se peva po trgovima. Ja to ne radim”, dodala je.

Sve više vremena provodi u svojoj kući na Bukulji, gde kuva kako za ćerku Nikoliju, zeta Relju i unuke, tako i za komšije:

Kuvam Nikoliji, Relji, komšijama… Ove godine sam najviše na Bukulji, ne bih preživela u Beogradu na vrućinama od 40 stepeni. Tamo imam troje ljudi koji rade za mene i komšiluk koji voli moju hranu. Rea je babin pomoćnik, slaže krompir za musaku, a sada i ova mala počinje. Voli i da peva, ima sluha. Reguje na pesme koje ja pevam, ali najviše voli mamine i tatine, moderniju muziku. Vrlo lep glas ima i sluhista je”, izjavila je svojevremeno za “Pink”. 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare