Ne pristajemo na prevare, sutra idemo na protest - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Ne pristajemo na prevare, sutra idemo na protest

Vjerovatno zbog pritiska javnosti, Republički štab za vanredne situacije Srpske naprasno je donio odluku da od sutra otvori bašte u ugostiteljskim objektima. Ugostitelji, ipak, ne odustaju od sutrašnjih protesta u Banjaluci. – Ne želimo da nas više lažu, poručuju ugostitelji.

  • Želim da kažem u ime svih ugostitelja da je nama prekipilo. Upalio se crveni alarm. Ne želimo više da slušamo laži, prevare, obmane, dogovore bez dogovora, sastanke koji se uvijek završe lažima – rekao je u izjavi za BN televiziju Miloš Stanišić, član Upravnog odbora Udruženja ugostiteljstva i turzima „HoReCa“.

Stanišić kaže da su pokušali pregovorima koji traju već godinu dana, te da sa svakog sastanka izađu slagani, prevareni, ništa od obećanja ne bude ispunjeno.

  • Tek pod pritiskom, kada smo odlučili da izađemo na proteste, Republički štab nas obavještava da će oni od sutra otvoriti bašte. Mi ne želimo da nas hrane mrvicama, mi nećemo odustati. Tako da u 17 časova u Banjaluci sutra tražimo svoja prava na drugi način, poručio je Stanišić.

(BN)

Danas objavljeno

Zaplijenjena droga od 10 miliona evra, hapšenje i u Srbiji

M.

Uoči sastanka sa Lavrovim iznenada preminuo ministar

M.

Petković: Kurti da prestane da obmanjuje javnost

M.

Ostavite komentar