Ne pijem, ne drogiram se, pa imam lovu za najskuplji auto na estradi! - BIGportal.ba
Ex Yu

Ne pijem, ne drogiram se, pa imam lovu za najskuplji auto na estradi!

Dara Bubamara iskreno o stvarima koje “puno koštaju”!

Pevačica Dara Bubamara pohvalila se nedavno novom “igračkom”, skupocenim automobilom marke “mercedes”.

Dara je sada za “Informer” rekla da obožava skupe stvari u svakoj sferi života, i da shvata da je oko svega na estradi takmičenje.

“Ne pijem, ne drogiram se, ne izlazim, pa mogu da trošim na dobra kola, zato i vozim auto od 270.000 evra. Možda ne bih bila toliki zaluđenik za kolima da nisam na estradi, gde je večita borba oko toga ko je najbolji. Svi se takmiče, pa i ja,” rekla je ona.

“Ranije sam želela obične cipele, a sada ‘Zanoti’. O satu nisam razmišljala, a danas hoću ‘Roleks’. Ušla sam u tu mašinu i nema povratka,” rekla je ona.

Kada je vožnja u pitanju, više klipova na Darinom Instagramu zabrinulo je javnost, ali ona tvrdi da vozi pažljivo i poštuje propise.

“Volim brzu vožnju, ali nikada ne ugrožavam druge u saobraćaju. U gradu se pridržavam propisa, ali na autoputu cepnem po gasu. Za volanom sam kao muškarac. I moj sin voli brzu vožnju, njegovi drugari pričaju da sam car jer vozim tako dobra kola,” rekla je ona.

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar