Ne možete pronaći odgovarajuću naljepnicu za VIBER chat? Sad možete napraviti svoju ! - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Ne možete pronaći odgovarajuću naljepnicu za VIBER chat? Sad možete napraviti svoju !

Kako pojašnjavaju iz Vibera, korisnici mogu odabrati vlastiti oblik naljepnice i pri tome s fotografije ukloniti pozadinu, ukrasiti ju dodatnim crtežima, tekstom, drugim stickerima ili emotikonima.

Ljubitelji dopisivanja putem različitih chat aplikacija dobro poznaju “naljepnice” ili “stickere”. To su sličice koje dodatno obogaćuju dopisivanje i omogućavaju sugovornicima da bolje prenesu smisao same poruke. No koliko vam se puta dogodilo da se s nekim dopisujete i poželite poslati neku naljepnicu, ali nikako ne uspijevate pronaći onu koja bi vam najbolje odgovarala?

Upravo su taj problem odlučili riješiti u Viberu i osmislili su alat kojim korisnici mogu sami napraviti svoju naljepnicu. Create a Sticker alat je koji omogućuje samostalni dizajn vlastitih personaliziranih stickera i sticker paketa, a korisnici se sada mogu maštovito izraziti potpuno prilagođenim stickerima koji njihove misli i osjećaje mogu dočarati mnogo bolje nego sam tekst poruke.

Svaki će korisnik moći kreirati do 24 stickera po paketu i to na način da: pokrene Create a Sticker sa Sticker Marketa i uđe u meni u bilo kojem chatu ili jednostavno snimi fotografiju i odmah je pretvori u naljepnicu.

Kako pojašnjavaju iz Vibera, korisnici mogu odabrati vlastiti oblik naljepnice i pri tome s fotografije ukloniti pozadinu, ukrasiti ju dodatnim crtežima, tekstom, drugim stickerima ili emotikonima.

Korisnici će, kao autori svojih sticker paketa, moći odlučiti i hoće li dozvoliti upotrebu svojih stickera ostalim korisnicima Vibera – svaki sticker paket može biti označen kao javno dostupan ili privatan. Sticker pakete koji krše pravila Vibera bit će moguće i prijaviti.

Mogućnost izrade naljepnica za korisnike Androida bit će dostupna na Google Play Storeu kroz idućih nekoliko dana, a nakon toga će uslijediti i iOS i Viber Desktop verzije.

Danas objavljeno

YouTube dislajk taster služi samo za ukras?

Zeljka

Ovo će biti najbolji igrači u FIFA 23

Zeljka

Beskompromisne inovacije Huawei P50 Pro telefona

Zeljka

Ostavite komentar