"Ne možemo Sloboda i ja da GLUMIMO DINOSAURUSE" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Ne možemo Sloboda i ja da GLUMIMO DINOSAURUSE”

Vojin Ćetković i njegova supruga Sloboda Mićalović ponosni su roditelji bliznakinja Mile i Vere, a glumac je sada otkrio kako provodi vreme sa ćerkama.

Vojin je najpre istakao da on i Sloboda dozvoljavaju naslednicama, koje sada imaju 11 godina, da koriste modernu tehnologiju, ali ograničeno.

– Naravno da ih ograničavamo u korišćenju telefona, tableta. Ali, pošto je to budućnost i sadašnji život, ne možemo Sloboda i ja da glumimo dinosauruse i da im zabranjujemo kontakt sa tehnologijom. To je prosto njihov život. Ali, ipak, pokušavamo da korišćenje kompjutera i telefona ograničimo na neko razumno vreme – rekao je glumac za “Hello”.

Potom je istakao da se trudi da sa naslednicama što više vremena provede u prirodi.

– Nije teško koristiti tehnologiju, ali one definitivno više o tome znaju nego ja. Ono što je zanimljivo, a što su moje ćerke shvatile, jeste da im je lakše da shvate predmet ‘Priroda i društvo’ ako me slušaju dok šetamo prirodom. Često šetamo po šumi, ili izađemo do reke, idemo na more, ronimo zajedno. To praktikujemo od kada su se rodile. Njih dve vole sve što ima veze sa sportom, vole skijanje i rolere, vole da voze bicikl. Ima dosta aktivnosti koje su van kuće, tako da ih time animiram – otkrio je Vojin.

Danas objavljeno

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Tanja Savić predala papire za razvod braka

Vanja A

“Toma” najgledaniji film domaće kinematografije

Vanja A

Ostavite komentar