“Ne mogu da se žalim na ovu godinu kao dosta mojih kolega” - BIGportal.ba
Ex Yu

“Ne mogu da se žalim na ovu godinu kao dosta mojih kolega”

Iako je ova godina za mnoge pjevače bila pravi debakl, izgleda da se kćerki proslavljene pjevačice Vesne Zmijanac baš posrećilo.

Dok su mnoge kolege stopirale svoje karijere na nekoliko mjeseci, Nikolija je uspjela da objavi čak pet novih spotova od početka godine.

– Ja sam u januaru i februaru snimila pet spotova. Jedan u Parizu, Izraelu i Atini, kao da sam predosjetila da nam se nešto sprema. Čak me je i uhvatio karantin od 28 dana, ali sve sam to preživjela jer sam odradila posao kako sam željela. Ne mogu da se žalim na ovu godinu, ja sam putovala koliko god da sam mogla. Dok je bio karantin ja sam puno putovala – rekla je Nikolija i dodala da svaki slobodan trenutak provodi sa kćerkom Reom, prenosi Blic.

– Rea je super, čak i kada radimo mi se trudimo da joj vrijeme bude ispunjeno i da joj nikada nije dosadno. Mnogi se žale da im je zbog korona virusa godina propala i da im se ova godina kao ne računa. E, pa meni se itekako računa jer smo dosta vremena provodili zajedno i bilo nam je prelijepo – rekla je Nikolija u “DeToxic” emisiji.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Posljednja poruka Mire Furlan

D

Svijet plače zbog Mire Furlan: “Počivaj u miru i spavaj u svjetlosti”

D

“Naći ćete me u sledećem životu, ako ne u ovom”

Zeljka

Ostavite komentar